bilgisayartechonology
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,116
kanıt varmı
Asus laptoplar genel olarak sorunlu.
Asus laptoplar genel olarak sorunlu.
Ben rog strix g18 g814jz modeli ile ilgileniyorum kankakral hangi modeli düşünüyorsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
örnek atıcaksak hpyi direkt kapatmaları gerekir hocam bunların doğru kıstaslar oldugunu düşünmüyorum
tabii ki denedim, satıcı kabul etmedi. Rapor istedi, asus tarafı rapor vermeyi reddetti.Hocam peki bu sorun olduğunda iade etmeyi denedin mi sen ve denediysen iadeyi kabul etmediler mi?
kanıt varmı
forum.donanimarsivi.com
Hocam sizin ofise hangi g18 alındı 4080 li mi 4070 li mi veya başka versiyon mu? Ve bilgisayarı tam yükte zorladılar mı hiçAllah asus rog yerine omen öneren de gösterdi ya bu ülkede daha neler görücez artık
Çalıştığım ofise 2 tane G18 alındı. Fazlasıyla iyi gözüktü bana, daha 1 ay bile olmadı ama kullanlar çok memnun
Zorlasa da maksimum güç ile çalışamıyor. dynamic boost çalışmıyor adaptör yetmediği için.Hocam sizin ofise hangi g18 alındı 4080 li mi 4070 li mi veya başka versiyon mu? Ve bilgisayarı tam yükte zorladılar mı hiç
https://www.amazon.com.tr/ASUS-G814...fix=rog+strıx+g18+g814jz,computers,124&sr=1-1 knk bu bilgisayarı düşünüyorum da amazonda yeni satışa çıkmış sanırım, bataryada problem olsa bile amazonda iade ile ilgili problem yaşamam diye düşünüyorum sen ne diyosun? alınır mıZorlasa da maksimum güç ile çalışamıyor. dynamic boost çalışmıyor adaptör yetmediği için.
Valla kanka, sorun tamamıyla satıcı ile ilgili gibi görünüyor.Her yerde paylaştım, tweeler attım ama kimse ilgilenmiyor.
burada bütün yaptığım aktiviteleri, tweetlerimi, linkedin paylaşımlarımı, şikayetvar gönderilerimi vs görebilirsin.BAŞARDIM 🎉🎉🎉 DA, THH, Teknofest / Asus servisi / Teknorya
Güncel bir video daha.forum.donanimarsivi.com
İlk birkaç gün adeta sırat köprüsünden geçer gibi dikkat edin laptoba. Affedilmez şu 3 günahı varmı bakın; coil whine, backlight bleed, gereksiz ısınma ve kapanma.https://www.amazon.com.tr/ASUS-G814JZ-N6023-I9-13980HX-RTX4080-FREEDOS/dp/B0BZVXG1BY/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=3V6JJ4JP330L6&keywords=Rog+Strıx+G18+G814jz&qid=1680357456&s=computers&sprefix=rog+strıx+g18+g814jz,computers,124&sr=1-1 knk bu bilgisayarı düşünüyorum da amazonda yeni satışa çıkmış sanırım, bataryada problem olsa bile amazonda iade ile ilgili problem yaşamam diye düşünüyorum sen ne diyosun? alınır mı
Hocam ısınma kapanma olayı batarya azalma olayı çok önemli bunlar kronik sorun olabilir belki ama coil whine ve ışık sızması şans işi bu 2 sorun olursa iade değil de ürün değişimi isterim ama batarya da sıkıntı olmaz inşallah olursa iade yaparım büyük ihtimal, alırsam tabiİlk birkaç gün adeta sırat köprüsünden geçer gibi dikkat edin laptoba. Affedilmez şu 3 günahı varmı bakın; coil whine, backlight bleed, gereksiz ısınma ve kapanma.
Elbette bunları tüm güncelleme ve ayarları yaptıktan sonra yapın
eğer bu sorunlar olmaz ise keyfinize bakın. O modelin o fiyatta pek rakibi yok, sadece scar g16 o onu geçiyor ki o da miniled ekranı ve kozmetik artısı nedeniyle.
Sizin dediğiniz modele baktım hocam onlar 2022 versiyonArkadaşta bu rog strixlerden var 713IC ile biten modeli, garantiye gitmemesine veya içini açmamış olmamıza rağmen vidaları düşüyor, geçenlerde de ekranı kapatırken çıt diye ses geldi inşallah bir yeri kırılmamıştır![]()
Ben bi daha asus almam, HP OMEN my lovehttps://www.amazon.com.tr/ASUS-G814JZ-N6023-I9-13980HX-RTX4080-FREEDOS/dp/B0BZVXG1BY/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=3V6JJ4JP330L6&keywords=Rog+Strıx+G18+G814jz&qid=1680357456&s=computers&sprefix=rog+strıx+g18+g814jz,computers,124&sr=1-1 knk bu bilgisayarı düşünüyorum da amazonda yeni satışa çıkmış sanırım, bataryada problem olsa bile amazonda iade ile ilgili problem yaşamam diye düşünüyorum sen ne diyosun? alınır mı
Alakası yok, asus sitesinde belirtmeliydi. Ürün kusurlu, adaptörü yetersiz koydukları için 120W ekran kartını 100W kullanmak zorunda kalıyorum. Bataryadan güç çeken bir tasarım yapıyorsa da MSİ gibi belirtmesi lazım.Valla kanka, sorun tamamıyla satıcı ile ilgili gibi görünüyor.
Bir daha asus almam da önermem de.yapacak bir şey yok.
Bütün dünyada bu şekilde, amerikada ama değişimini sağlamışlar sorunu fark edildikten sonra, oradaki artık ürünler Türkiyede satılıyor.Düşük kapasite adaptör meselesine gelince; normalde firmaların yerel konfigurasyonlar ile çıkagelmesi laptop endüstrisinde gördüğümüz bir şey.
Ekran 2kSenin g15'in ekran çözünürlüğü vs ne? Tam detayları verebilir misin? Gpu vs?
Kral attığım lenovo hakkında ne düşünüyosunBen bi daha asus almam, HP OMEN my love
Alakası yok, asus sitesinde belirtmeliydi. Ürün kusurlu, adaptörü yetersiz koydukları için 120W ekran kartını 100W kullanmak zorunda kalıyorum. Bataryadan güç çeken bir tasarım yapıyorsa da MSİ gibi belirtmesi lazım.
Satıcı iade almıyor, asus mühendislik hatasını kabul etmiyor.
Bir daha asus almam da önermem de.
Bütün dünyada bu şekilde, amerikada ama değişimini sağlamışlar sorunu fark edildikten sonra, oradaki artık ürünler Türkiyede satılıyor.
Ekran 2k
3060 (120W) ama adptör yetmediği için 100W, pil azalmasın dersen 80W kullanmak zorundasın.
Ryzen 7 6800HS (35W)
16 ram
1TB ssd
Milleti yanıltmaktan başka bir iş yaptığı yok zatenG16 aldım oldukça memnunum, başlangıçtaki coil whine harici hiç bir sorunu yok o da bir sorun olarak sayılmıyor. Üstteki arkadaşın dediği gibi ışık sızmasıda yok. Batarya, mazleme kalitesi ve sıcaklık olarak gerçekten muazzam bir cihaz. Düşük fan sesiyle piyasadaki çoğu laptopun tam fan ile soğutamayacağı kadar soğuk çalışıyor, İade ettiğim victus ilk dakika tam fanda 101 görüyordu.
Hamza hocam bütün asus konularına spawnlanıyoralırken beni de baya düşündürmüştü ancak şuan bozulsa gider tekrar aynısını alırım. Cihaz mü kem mel.