frisby kasa alınır mı

neurox

80+
Reaksiyon skoru
62

bu bilgisayarın yorumlarını okurken "psu ve kasayı değiştirebilirsiniz" diye bir yorum okudum. Kasa seçeneklerindeki bütün kasaları tek tek araştırdım google'a, bütün forumdakiler araştırdığım kasaları alınmaz diyorlar, kafayı yicem kasa ve psu yüzünden bu bilgisayarı alamazmıyım? valo csgo oynamak için alıcaktım sadece.

10bin bütçe aşmadan başka bir bilgisayar bulabilirmisiniz kasa psu iyi olanlarından.

bu bilgisayarın yorumlarını okurken "psu ve kasayı değiştirebilirsiniz" diye bir yorum okudum kasa seçeneklerindeki bütün kasaları tek tek araştırdım googlea bütün forumdakiler araştırdığım kasaları alınmaz diyorlar kafayı yicem kasa ve psu yüzünden bu bilgisayarı alamazmıyım? valo csgo oynamak için alıcaktım sadece.

10bin bütçe aşmadan başka bir bilgisayar bulabilirmisiniz kasa psu iyi olanlarından.
Hocam bu sisteme bu para yazık günah.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunu alamaz mısınız?

Attığınız kasa sıfır olarak teker teker 6000 TL'ye toplanıyor. fakat bu attıklarım için aynısı geçerli değil 8 gb rx 6600 ekran kartı bulunuyor içinde.

hocam attığınız sistem 1 2 gün önce 7500tl idi şuan siteye girer girmez 7500 görünüp 1 2 sn içinde 9518 gözüküyor bu bi bende mi var ? ayrıca 10k buna vermek çöp. arkadaşın attığı sistem bunu tokatlar

hocam 10 bin demişimde 8 bin aşşağısı apu sistem yokmu.
neden günah dedinizki ryzen 5 5600g işlemci beni valo csgo götürmezmi?
hocam elle tek tek toplarsan 6000 TL'ye bu sistemin aynısını toplarsın.

Hatta daha iyisini toplarsın 6000 TL'ye yanlış söyledim.

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905
hocam attığınız sistem 1 2 gün önce 7500tl idi şuan siteye girer girmez 7500 görünüp 1 2 sn içinde 9518 gözüküyor bu bi bende mi var ? ayrıca 10k buna vermek çöp. arkadaşın attığı sistem bunu tokatlar
Hocam normal fiyatı öyle zaten özür dilerim kasayı ben sonuncu seçeneği işaretlemişim 7599 tl

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905
bu da kötü be ustam

Hocam normal fiyatı öyle zaten özür dilerim kasayı ben sonuncu seçeneği işaretlemişim 7599 TL
yine de kötü hocam ya

Tek tek toplayamaz mısın?

7599 tl ye alınır mı kasa psu yüzünden sinirim bozuldu.

7599 TL ye alınır mı kasa psu yüzünden sinirim bozuldu.
yerinizde olsam 2. el tercih etmiyorsanız ve lol valo tarzı oyunlar oynuyorsanız teknobiyotik linki attığım kasayı alırdım. ama 2.el ileriye dönük bi sistem almak isterseniz farklı bi konu açabilirsiniz arkadaşlar yardımcı olacaktır.

yerinizde olsam 2. el tercih etmiyorsanız ve lol valo tarzı oyunlar oynuyorsanız teknobiyotik linki attığım kasayı alırdım. ama 2.el ileriye dönük bi sistem almak isterseniz farklı bi konu açabilirsiniz arkadaşlar yardımcı olacaktır.
ama bütçeniz varsa anakartı mutlaka b450m yapın.

Geri