Noctua NH-U12S Tek fan vs Çift fan

nazmy6

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
142
Selam dostlar, Noctua NH-U12S kule tipi soğutucu almayı düşünüyorum. Tek fanlı hali satılıyor ama tek fanlı hali yeter mi? Çift fan almak istiyorum ama ikinci kiti nasıl takarım kolay mı basit mi hiç bir bilgim yok. birede yanında alınabilecek kit sayısı 2 tane gösteriyor hangisini almalıyım? bilgisli olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

İkinci fanın pek bir artısı yok açıkçası. Snowman T6 Ultra'da denedim. İki fanlı ile tek fan hiç fark yoktu. Sadece güzel görüntü veriyordu. :D

İkinci fanın pek bir artısı yok açıkçası. Snowman T6 Ultra'da denedim. İki fanlı ile tek fan hiç fark yoktu. Sadece güzel görüntü veriyordu. :D
O zaman Noctua'nın tek fanlısını sipariş etsem yeterli olur mu benim için? çok övdüler bu soğutucuyu

Noctuada fan olmasa bile soğutur sıkıntı etme(!)

Valorantta güncel 70-77 arası sıcaklık alıyorum stok fan ile, Noctua etkisi ne kadar olur? 55-60 lara düşer mi?
Sıcaklarınız iyi. Para harcamaya gerek yok ama yinede siz bilirsiniz.

Evet öyle çok fazla bir sıcaklık değil. Benim işlemcim 75-80 derece arası olsa fan almam bile.
Son 2-3 haftadır saçma sapan bir fps drop sorunum var ne yaptıysam çözemedim belki işlemci sıcaklığıyla alakalıdır diye düşündüm.

Son 2-3 haftadır saçma sapan bir fps drop sorunum var ne yaptıysam çözemedim belki işlemci sıcaklığıyla alakalıdır diye düşündüm.
Şu ana kadar en fazla kaç derece sıcaklık gördünüz?

Macun değişmeden önce 81-82 falan oluyordu ama şu an maksimum 78-79 gördüm
O zaman sıcaklık ile alakalı bir durum yok. Başka bir şey var o yüzden drop oluyor.

Geri