🔥İndirim Razer Deathadder V3 pro 2799 TL

1 kişi? Konudaki herkes sorundan muzdarip? Ve herkeste e aynı şekil gerçekleşiyor bu da demek ki sora bu konuda sorunlu... Ve reddit'e bakarak yorum yapılır? Adamlar kullanımdakş sıkıntılarını söylüyor burada ne gibi bir yalan haber bulunabilir?
Bende sorun yok arkadaşımda sorun yok hocam. X2, Lamzu, Sora hiçbirinde sorun yaşamadım. Her sorun diyene inanmayın derim. V3 pro da gayet başarılı mouse mini’si çıkarsa alırım.

Bende sorun yok arkadaşımda sorun yok hocam. X2, Lamzu, Sora hiçbirinde sorun yaşamadım. Her sorun diyene inanmayın derim. V3 pro da gayet başarılı mouse mini’si çıkarsa alırım.
Her diyene inanmayız da konudaki herke "aynı sorun bende de var" diyince artık buna da inanırsın... Herkes toplanıp Ninjutso Sora'yı kötülemek için Reddit'te anlaştı mı yani?

Razer'da bu tarz br sorunla asla karşılaşmassın... Anlattığın sorunlar sanki biraz öznel değil mi? Clickleri flan beenmemişsin ben razer'ın switchlerini seviyorum basma hissiyatı a iyi bence... Onun dışında güzel kaymıyormuş yani bence böyle bir sıkıntı yok.

Ama her şeyi bırak Razer gibi bir markanın ürününü alıyorsun, en ufak sorunda direk iade edip sıfırını yollayabilirler? Yzılımsal bir sorun razer'da yaşamazsın da neyse...
İlk patchleri çöpdü mouseun şimdi daha iyi oldu zaten giderilmiş çoğu şey ama yine 3k pahali yani ama side flex ve v2 prodaki bozuk dongle olayi hala devam ediyo ama sorayi da kotuleyemezsin aşagi kalir yanı yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam şimdi normal bir kullanici için farkedilmez zaten onemsemez bazi şeyleri x2 eski patchleri çok kotuydu çogunda qc sorunu vardi ama şimdi duzeltmişler,lamzuda alinmaz bence minisi guzel deniyo kullanma firsatim olmadi miniyi

İlk patchleri çöpdü mouseun şimdi daha iyi oldu zaten giderilmiş çoğu şey ama yine 3k pahali yani ama side flex ve v2 prodaki bozuk dongle olayi hala devam ediyo ama sorayi da kotuleyemezsin aşagi kalir yanı yok
Hocam Türkiye distribütörü öyle güncelleme falan geldi demiyor ama. Hatta sensör problemiyle karşılaşmadık, sadece bazı padlerde sorun oldu diyecek kadar da pişkinler. Ninjutsonun bizzat kendinin de forumda bu problem için 1000'de 7 böyle problemli sensör olabiliyor gibi cevabı da var.

Ya beyler neyi tartışıyorsunuz en iyi mouse nasıl tuttuğunuza bağlı. Palm tutyorsan bu güzel mouse mesela. Fingertip tutuyorsan lamzu atlantis, x2, final mouse. Claw tutyorsan final mouse, viper v3 filan aklıma gelmiyor bütün mouselar ama eline en iyi oturan en iyisidir. G pro x superlight mesela her ele oturan mouse.

Her diyene inanmayız da konudaki herke "aynı sorun bende de var" diyince artık buna da inanırsın... Herkes toplanıp Ninjutso Sora'yı kötülemek için Reddit'te anlaştı mı yani?
Açıkçası benim kullandığım da bir sorun olmadığı için orada ne yazdığı umrumda değil :) He almadan önce görsem belki fikrim değişebilirdi.

Hocam şimdi normal bir kullanici için farkedilmez zaten onemsemez bazi şeyleri x2 eski patchleri çok kotuydu çogunda qc sorunu vardi ama şimdi duzeltmişler,lamzuda alinmaz bence minisi guzel deniyo kullanma firsatim olmadi miniyi
Lamzu’ya alınmaz demende ki sebep nedir ? 😂😂

Açıkçası benim kullandığım da bir sorun olmadığı için orada ne yazdığı umrumda değil :) He almadan önce görsem belki fikrim değişebilirdi.

Lamzu’ya alınmaz demende ki sebep nedir ? 😂😂
Lamzu ya değil X2 ye diyor?

Aşağı kalır yanı fazlası ile var mouse un... DA V3 PRO ile Ninjutos eşit değil... Yapı olarak da malzeme kalitesi olarak da (ikisi de çok kaliteli ama Razer kendini hissttiriyor be) rakip değiller DA V3 PRO her türlü daha iyi... Ve Lamzu, Ninjutso 2400 olmuşken razer'ın 3k olması o kadar da anormal bir durum değil.

Mouseların oynanışa etkisinin kısıtlı oldugunu düşünürdüm ama bu fareden sonra gerçekten performansım yüzde 50 falan arttı her maçta ( cod mw2) Tutuşu, switchleri, sensörü resmen ileri seviye. Evet pahalı ama değer her kuruşuna hem de

Lamzu ya değil X2 ye diyor?

Aşağı kalır yanı fazlası ile var mouse un... DA V3 PRO ile Ninjutos eşit değil... Yapı olarak da malzeme kalitesi olarak da (ikisi de çok kaliteli ama Razer kendini hissttiriyor be) rakip değiller DA V3 PRO her türlü daha iyi... Ve Lamzu, Ninjutso 2400 olmuşken razer'ın 3k olması o kadar da anormal bir durum değil.
Hocam sen okuduğunu anlamıyor musun ? Öncelikle arkadaşa sordum lamzu alınmaz dediği için ve arkadaşın yazdığını incelersen lamzu alınmaz dediğini görürsün. Ayrıca senin bir şey söylemene lüzum yok çünkü arkadaşa söyledim :) Lamzu alınmaz diyen ve ayrıca hiç ilgisi olmadığı halde lamzu’ya değil x2 ye diyor diyen siz. Lamzu ve x2 uzun süre kullandım ve hiçbir problem yaşamadım. İncelemelerden başarı ile geçti kaldı ki lakablı gpx katili. İkiside top tier mouselar. Özellik olarak en üst seviyede ve Yapı kalitesi olarakta çok başarılı. Burada v3 funboyluğu yapmak için Lamzu ve X2 yi gömmeye çalışmanız ve hiç bir şey bilmeden sadece farklı yerlerde yapılan yorumları ezberleyerek burda millete bir şey ispatlamaya çalışmanız çok komik. Hiçbir mouse en iyi değil çünkü v3, x2, lamzu veya bu seviyede ki bir mouse’u aldığında sen 600 IPS ve 750IPS farkını anlayamayacaksın ve bunun sana +10 kill sağlamayacağıda kesin. Anca kendini kandırırsın kusura bakmada :) En iyi mouselar arasındadır evet ve ilk 5 tedir. En iyi mouse diyen gitsin gpx kullansın bu tür mouselar ona fazla.

Hocam sen okuduğunu anlamıyor musun ? Öncelikle arkadaşa sordum lamzu alınmaz dediği için ve arkadaşın yazdığını incelersen lamzu alınmaz dediğini görürsün. Ayrıca senin bir şey söylemene lüzum yok çünkü arkadaşa söyledim :) Lamzu alınmaz diyen ve ayrıca hiç ilgisi olmadığı halde lamzu’ya değil x2 ye diyor diyen siz. Lamzu ve x2 uzun süre kullandım ve hiçbir problem yaşamadım. İncelemelerden başarı ile geçti kaldı ki lakablı gpx katili. İkiside top tier mouselar. Özellik olarak en üst seviyede ve Yapı kalitesi olarakta çok başarılı. Burada v3 funboyluğu yapmak için Lamzu ve X2 yi gömmeye çalışmanız ve hiç bir şey bilmeden sadece farklı yerlerde yapılan yorumları ezberleyerek burda millete bir şey ispatlamaya çalışmanız çok komik. Hiçbir mouse en iyi değil çünkü v3, x2, lamzu veya bu seviyede ki bir mouse’u aldığında sen 600 IPS ve 750IPS farkını anlayamayacaksın ve bunun sana +10 kill sağlamayacağıda kesin. Anca kendini kandırırsın kusura bakmada :) En iyi mouselar arasındadır evet ve ilk 5 tedir. En iyi mouse diyen gitsin gpx kullansın bu tür mouselar ona fazla.
Bilmiyor ki işte hiç top tier mouse kullanmamış kendince yorum yapıyor

Karıştırdın galiba ben ile arkadaşı... Ben pulsar X2 yi, lamzu'yu falan kötülemedim kötülemem de Lamzu mni almayı düşünüyorum kendim de...

Bilmiyor ki işte hiç top tier mouse kullanmamış kendince yorum yapıyor
Yaw sen de bir kessen mi ya? İki saattir "bilmiyo ki" "o bilmiyor" falan anlatıyon sana dediğim hiçbir şeye cevap veremiyorsun? Bir şey bildiğini düşünüyorsun ama bir halt bildiğin yok... 3-5 marka mı biliyorsun? Ya da FinalMouse falan mı kullanma şansın oldu? Nereden kendinde bu "bilgin"liği buluyorsun acaba? Dediğin hiçbir şeye cevap veremiyorsun öbür arkadaş savunuyor br halt ettiğin yok.

Değil ama Türkiye piyasasında DA V3 PRO en iyisi

Marka demedim? Model dedim ama anlamıyorsun ki hiç bilinmeyen marka (daha az bilinen) diye, "sadece sen biliyormuşsun" diye daha iyi olduğunu düşünüyorsun. Razer artık herkes tarafından biliniyor ya en iyisi gibi gelmiyor di mi?

Sora yı mı övecen şimdi 😃

Sıkıntıları say say bitmez. Razer'ın click hissini beğenmeyip, sorayı mı övüyorsun cidden?

Yazılımı falan her şeyi çöpe atıyorsun yani? Uzun kullanımda sorada gecikmeler uçuyor.

47GR hafifliği dışında hiçbir iyi tarafı olmayan bir fare sora. Lamzu'nun, PULSAR'ın yanından geçmez.
Lamzu veya puslardan yanından gecemicek ne farkları var merakımdan soruyorum bu arada konu alevlenmiş benimkisi öğrenme amaçlı

Lamzu veya puslardan yanından gecemicek ne farkları var merakımdan soruyorum bu arada konu alevlenmiş benimkisi öğrenme amaçlı
Lamzu yeni bir marka olmasına rağmen tasarımsal ve kalite açısından Sora'dan daha iyi soranın tek iyi tarafı sanırım 47G olması, ama lamzu mini'de 49 gram zaten...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,863
Üyeler
194,707
Son üye
Rafakksjeıdjdbeuxıks
Geri