❌İndirim Bitti! Asus TUF Gaming A15 - RTX 4050 Ryzen 7 7735HS 8 GB RAM - 21.099 TL

Bana az önce kargo geldi. HP kutusuydu teslim alamdım.
Şaka gibi olay rezalete bak ya bizim insanımız neden böyle. Ben de gamers arenadan almıştım ürünü sonra trendyoldan taksitle almak için iptal ettim ücreti haala yansıtmadılar ürüne bin lira zam geldi eldekinden de olduk iyice soğudum laptoptan

Her gün aramam sonucunda sonunda iade alabildim. Şuan provizyonda.

IMG_20230414_150120.jpg

laptop eline ulaşan oldu mu acaba hangi ram takılı ona göre sipariş geçeceğim

Kingston renegade 1 TB pcie 4.0 olarak çalıştırır mi arkadaşlar?

Ürün bugün elime ulaştı. Bir süredir yeğenim için laptop arayışındaydım. 20 bine hp victus almıştım kronik sorunlardan dolayı iade ettim. Hp bu laptopun yanına yaklaşamaz. Ekranı ips level olmasından dolayı içime çok sinmemişti ama asus yine yazılımsal bişeyler yaparak ekranda da güzel bir iş çıkarmış. Alanı pişman etmez ve en az 5 yıl sorunsuz kullanılır diye düşünüyorum.

Ürün bugün elime ulaştı. Bir süredir yeğenim için laptop arayışındaydım. 20 bine hp victus almıştım kronik sorunlardan dolayı iade ettim. Hp bu laptopun yanına yaklaşamaz. Ekranı ips level olmasından dolayı içime çok sinmemişti ama asus yine yazılımsal bişeyler yaparak ekranda da güzel bir iş çıkarmış. Alanı pişman etmez ve en az 5 yıl sorunsuz kullanılır diye düşünüyorum.
hocam rica etsem cpuz uygulamasından ram özelliğine bakabilir misiniz kargolar kapanmadan siparişi geçmek istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,572
Üyeler
186,349
Son üye
DazhN
Geri