flyn
80+
- Reaksiyon skoru
- 114
ekranında ışık sızması varmı hocam özellikle sol altta?
ekranında ışık sızması varmı hocam özellikle sol altta?
Bende karanlıkta siyah ekranda yok denecek kadar az belli oluyor sol altta. Ölü piksel yok önemli olan da o zaten.cihazında siyah ekranda ışık sızması olmayan var mı ?
ekranı yukarı aşağı kaydırınca siyah ekranda hareketlilik oluyor mu? o korkuttu beniBende karanlıkta siyah ekranda yok denecek kadar az belli oluyor sol altta. Ölü piksel yok önemli olan da o zaten.
![]()
4. Sırada olan benim yaptığım test.
![]()
I scored 20 532 in Fire Strike
AMD Ryzen 7 7735HS, NVIDIA RTX 4050 (notebook) x 1, 32768 MB, 64-bit Windows 11}www.3dmark.com
1. Sırada olan test ayrıntısına girince 4050 notebook GPU mem clock 9 bin küsürlerde. Varmı öyle 4050 kart anlamadım.
![]()
I scored 22 414 in Fire Strike
Intel Core i9-13900HX Processor, NVIDIA RTX 4050 (notebook) x 1, 32768 MB, 64-bit Windows 10}www.3dmark.com
Hocam timespy testi yaptınız mı?
Bu şekilde hocam:ekranında ışık sızması varmı hocam özellikle sol altta?
Bu sonuçlar nasıl oluyor hocam bu sisteme göre iyi mi kötü mü ben bu testlerden pek anlamıyorum da![]()
I scored 9 048 in Time Spy
AMD Ryzen 7 7735HS, NVIDIA RTX 4050 (notebook) x 1, 32768 MB, 64-bit Windows 11}www.3dmark.com
![]()
I scored 9 048 in Time Spy
Bu şekilde hocam:
Alıntıyı görüntüle
Hocam giriş seviyesi cihazlardan ekran kalitesi beklememek lazım hepsi böyle bunların. Marka model fark etmiyor paneller kalitesiz oluyor. Alın yani cihazinizi iade etmeyin bence hata yaparsiniz.Baya kötü duruyor bu normal mi yoksa bir sıkıntısı mı var bilgilendirme yapabilecek varmı
Hocam aslında gözle bu kadar kötü değil. Fotoğrafta böyle çıktı diyebilirim.Baya kötü duruyor bu normal mi yoksa bir sıkıntısı mı var bilgilendirme yapabilecek varmı
Yapıcak bir şey yok o zaman ya bende Macbook Air vardı ama oyun oynamak çok istediğim için sattım çok atıştırmaya başlamadan direk bu model denk geldi indirimde aldım bende bu cihazı bakalımHocam giriş seviyesi cihazlardan ekran kalitesi beklememek lazım hepsi böyle bunların. Marka model fark etmiyor paneller kalitesiz oluyor. Alın yani cihazinizi iade etmeyin bence hata yaparsiniz.
İi o zaman ya birde siyah ekranda oluyor herhalde birtek değil miHocam aslında gözle bu kadar kötü değil. Fotoğrafta böyle çıktı diyebilirim.