❌İndirim Bitti! Asus TUF Gaming A15 - RTX 4050 Ryzen 7 7735HS 8 GB RAM - 21.099 TL

Yapıcak bir şey yok o zaman ya bende Macbook Air vardı ama oyun oynamak çok istediğim için sattım çok atıştırmaya başlamadan direk bu model denk geldi indirimde aldım bende bu cihazı bakalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İi o zaman ya birde siyah ekranda oluyor herhalde birtek değil mi
Evet hocam normal ekranda hiç belli değil. Bir de ekran %100 sRGB olduğu için bana çok kaliteli geldi.

fiyatı iyice uçurmuşlar yazık. bir anlamıda kalmadı artık :D malum ram ve ssd ekleyince 25k oluyor gene

Bu sonuçlar nasıl oluyor hocam bu sisteme göre iyi mi kötü mü ben bu testlerden pek anlamıyorum da
Bu sisteme göre normal sonuçlar, Windows 10 olsa belki biraz daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum.

Sağolun hocam gayet iyi rtx3060'larla denk sonuç vermiş.

siz rami 16+16 yaptınız sanırım. ben cihazın kendi ramini çıkarmadan 16'lık takmayı düşünüyorum 8+16 olarak. sizce bir sıkıntı yaşar mıyım?
Evet, ram 16+16.
8+16 da iki ram de 4800 mhz ve cl değerleri (40) ve Voltaj aynı olduğu müddetçe bir problem yaşayacağını düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Yapıcak bir şey yok o zaman ya bende Macbook Air vardı ama oyun oynamak çok istediğim için sattım çok atıştırmaya başlamadan direk bu model denk geldi indirimde aldım bende bu cihazı bakalım

İi o zaman ya birde siyah ekranda oluyor herhalde birtek değil mi
Hocam macbookda tek ekran kalitesi var baska bilesen olmadığı için bence cok sorgulamayın 😀

fiyatı iyice uçurmuşlar yazık. bir anlamıda kalmadı artık :D malum ram ve ssd ekleyince 25k oluyor gene
21.000tl iken çok iyidi şuan 24.000tl ye çekti aynı satıcı ramle 25.000tl ye geliyor. Bide taksit yaparsan hiç bir artısı kalmıyor eskisi gibi önermeye değmez artık.

Arkadaşlar her şeyi guncelledim ama wifi 6 da sıkıntı var gibi CSgo da bir anda ping çıkıyor geri düzeliyor

Perşembe aradım garanti dışına çıkıyor maalesef yarın göndereceğim PC yi kargoyla çok saçma bir olay olmuş maalesef ram modeli içinde konuya yazan arkadaşa teşekkür ederim bende arıyordum Rami
Arkadaşlar şimdi aradım asusu sadece ram takma veyahutta ssd takma işleminde garanti kapsamı dışına çıkmıyor eğer uygun ramleri alıp gönderirseniz bizde 250 TL ye takarız diyorlar yani garantiden cikmiyormus

Arkadaşlar şimdi aradım asusu sadece ram takma veyahutta ssd takma işleminde garanti kapsamı dışına çıkmıyor eğer uygun ramleri alıp gönderirseniz bizde 250 TL ye takarız diyorlar yani garantiden cikmiyormus
Garanti dışına çıkmıyorsa kendim takarım birde 250 tl vermeye gerek yok

Hem garanti dışına çıkıyor hemde 250 tl takma ücreti istiyorlar o kadar saçma ki sistemleri ***** saçma iş yapıyorlar bir ram takmakta ne var hem kendi garanti dışı bırakıyor hemde ücret alıyor.

Geri