❌İndirim Bitti! Asus TUF Gaming A15 - RTX 4050 Ryzen 7 7735HS 8 GB RAM - 21.099 TL

yalnız hocam buradaki fps mesela oyunlarda dlss kapalı şeklindedir tahminim, dlss 3.0 da fps 2 hatta 3 katına çıkabiliyor
Hocam cok alakasiz yerden girdiniz ne alakasi var furmark ile dlss 3’un. Kas gucunu test ediyoruz biz burada. Dlss 3 oyunlarda kullanilan bir teknoloji. Onemli bir teknoloji fakat kas gucu cok daha onemli cunku her oyunda o teknoloji yok, olsada ben her zaman acmayi tercih etmem sonucta orijinallik bozuluyor. Aldigimiz bir urunu illa guzellemeyelim, herkes icin diyorum ne aldigimizi bilelim. Furmark test sonucunda gelip de dlss 3 ile 2 kat 3 katini aliriz diyerek insanlari yanlis yonlendirmeyelim. Furmark’in ne olduguna da bir bakalim.

Hocam cok alakasiz yerden girdiniz ne alakasi var furmark ile dlss 3’un. Kas gucunu test ediyoruz biz burada. Dlss 3 oyunlarda kullanilan bir teknoloji. Onemli bir teknoloji fakat kas gucu cok daha onemli cunku her oyunda o teknoloji yok, olsada ben her zaman acmayi tercih etmem sonucta orijinallik bozuluyor. Aldigimiz bir urunu illa guzellemeyelim, herkes icin diyorum ne aldigimizi bilelim. Furmark test sonucunda gelip de dlss 3 ile 2 kat 3 katini aliriz diyerek insanlari yanlis yonlendirmeyelim. Furmark’in ne olduguna da bir bakalim.
dlss 3.0 ile 2-3 kat fps alabiliriz diye ben demiyorum hocam, tüm inceleme videolarında söyleniyor, sonuçta aldığımız laptop 20 bin bandında harikalar yaratmasını tabii ki bekleyemeyiz, ben testlere hiç takılmam, nvidia 4 serisi ile bu özelliği getirdiyse kullanırım aldığım fps değerine bakarım, siz kullanmazsınız saygı duyarım tabi tercih meselesi, benim gibi testlere takılmayıp fps değerine bakan çok kullanıcı var, benim hiç kimseyi yanlış yönlendirme gibi bir derdim yok, furmark'ı da dlss 3.0'da açıklayan onlarca video var, sonuçta herkes bu videolardan yararlanıp kendi kararını verebilir diye düşünüyorum.

Kanka bu furmark test sonucu kötü mü şimdi diğer rakiplere göre o fiyat bandında tam bilmiyorum bu testleri
Bilemedim 90w 3060 ile test yaptım şimdi o daha yüksek verdi, yarın tekrar bi bakayım.

Ekler

• IMG_2680.jpg
    IMG_2680.jpg
    681.1 KB · Hit: 98
Selam arkadaşlar ben de aldım laptop inşallah yarın elimde olacak. İlk defa gaming laptop ve freedos aldım. Buradan yardım almaya çalışacağım. Win11 orjinal key alıp kurmaya çalışacağım ama bu işler biraz karışık geliyor bana umarım altından kalkarız. Garanti bozmadan ram takabiliyor muyuz şimdi arkadaşlar 8 gb daha eklemek istiyorum ikinci el alsam rami sorun olur mu?

Selam arkadaşlar ben de aldım laptop inşallah yarın elimde olacak. İlk defa gaming laptop ve freedos aldım. Buradan yardım almaya çalışacağım. Win11 orjinal key alıp kurmaya çalışacağım ama bu işler biraz karışık geliyor bana umarım altından kalkarız. Garanti bozmadan ram takabiliyor muyuz şimdi arkadaşlar 8 gb daha eklemek istiyorum ikinci el alsam rami sorun olur mu?
bende araştırdım baya ama net bişey söylemiyor kimse bozar bozmaz diye bilgisi olan varsa bilgilendirirse çok mutlu olurum

bende araştırdım baya ama net bişey söylemiyor kimse bozar bozmaz diye bilgisi olan varsa bilgilendirirse çok mutlu olurum
Pazartesi mesai saatinde asus desteği arayıp öğrenmeye çalışacağım o halde. Buraya yazarım öğrenince. Bu asus a15 ler için freedos win11 kurma veya manuel ve oto hangi yazilimlari kurmali nelere dikkat etmeli onerilebileceginiz youtube videosu var mıdır?

Pazartesi mesai saatinde asus desteği arayıp öğrenmeye çalışacağım o halde. Buraya yazarım öğrenince. Bu asus a15 ler için freedos win11 kurma veya manuel ve oto hangi yazilimlari kurmali nelere dikkat etmeli onerilebileceginiz youtube videosu var mıdır?
ben de tekrar asus.u arayacağım. ben de bilgi veririm. siz de bilgi aldıktan sonra yazarsanız sevinirim.

Perşembe aradım garanti dışına çıkıyor maalesef yarın göndereceğim PC yi kargoyla çok saçma bir olay olmuş maalesef ram modeli içinde konuya yazan arkadaşa teşekkür ederim bende arıyordum Rami

Bluetooth driver halen kurulamadı asus sitesinden indirdim ama sonuç olumsuz, son furmark testini tam ekran yapmadan yaptım fps arttı, şimdi bi 3dmark testi yapacağım.

Ekler

• IMG_2681.jpg
    IMG_2681.jpg
    653.8 KB · Hit: 66
  • trr.PNG
    trr.PNG
    109.8 KB · Hit: 66
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,384