X570 vs B550

Keapel

80+
Reaksiyon skoru
11
Beyler abakart alıcamda iki anakart arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ?
1) Asus rog strix X570-F gaming
2) Asus rog strix B550-E gaming
B550 de wifi ve bluetooth desteği var ama x570 in usb portları falan daha iyi hangisini alsam karar veremedim aynı fiyatlarda zateN ikiside bi yardımcı olursanız sevinirin

Beyler abakart alıcamda iki anakart arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ?
1) Asus rog strix X570-F gaming
2) Asus rog strix B550-E gaming
B550 de wifi ve bluetooth desteği var ama x570 in usb portları falan daha iyi hangisini alsam karar veremedim aynı fiyatlarda zateN ikiside bi yardımcı olursanız sevinirin

Aynı fiyattalar da ise X570 tabii ki de.

Birbirinden farklı özellikleri var.
Ne şekilde kullanacağın önemli.
Misal;
B550'nin Wi-fi özelliği var,
X570'e 10 tane depolama birimi bağlayabiliyorsun.

Knk b550 deki usb portları usb2.0 x570 tekiler usb 3.2 gen 2 portlar onlarda önemli ama
Tamam ama o kadarına ihtiyacın olacağını sanmıyorum. Alacağın kasada en az 2 adet USB 3.0 (USB 3.2 Gen 1) port olacak, ROG STRIX B550-E GAMING'te de 2 adet USB 3.2 Gen 2 portları var zaten, sana hayli hayli yetecektir, çok sorun etme USB portlarını.
Ileriye donukluk
Aynılar.
Aynı fiyattalar da ise X570 tabii ki de.
VRM olarak ROG STRIX B550-E GAMING daha iyi ama.

Tamam ama o kadarına ihtiyacın olacağını sanmıyorum. Alacağın kasada en az 2 adet USB 3.0 (USB 3.2 Gen 1) port olacak, ROG STRIX B550-E GAMING'te de 2 adet USB 3.2 Gen 2 portları var zaten, sana hayli hayli yetecektir, çok takma USB portlarını.

Aynılar.

VRM olarak ROG STRIX B550-E GAMING daha iyi ama.

Adam Hard Core OC yapıcak tarzı bir şey görmedim ben ? X570 Özellik açısından daha zengin.

Adam Hard Core OC yapıcak tarzı bir şey görmedim ben ? X570 Özellik açısından daha zengin.
Mesela konuyu açan arkadaşımız ROG STRIX B550-E GAMING değil de ROG STRIX X570-F GAMING alırsa özellik olarak ne kazanmış olacak?

Mesela konuyu açan arkadaşımız ROG STRIX B550-E GAMING değil de ROG STRIX X570-F GAMING alırsa özellik olarak ne kazanmış olacak?

X570 üstünde B550 ye göre daha zengin bir fan çıkışı veya led çıkışı vs. mevcut olur, artıdan Bios Ayarlarında da fazlasıyla detay olur. He ne kadar kurcalar uğraşır orasını bilemem :D.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,226
Üyeler
188,056
Son üye
eeXian
Geri