Buradaki sohbet okudum. Bırakın şu ideoloji ayaklarını. Bunlara düşünmeye akıl mı kaldı ya. Kahve içerken düşünüyorum 50-60 lira bir kahve. Psikolojik sınırı geçti. Para harcarken benliğimden harcıyorum sanki. Hukuk ölmüş , katiller dışarıda dolaşıyor cezaevlerinde yer yok diye. Neymiş efendim elleri arkasındaymış. Benim bildiğim ellerini saygı gösterdiğin zaman arkaya atarsın. AKLIM duruyor bazen ya. Bu forumun üstünden gidelim. İnsanlar durmadan yeni konu açıyor pc toplamak için yardım istiyor. Parası yetmiyor en son gidiyor çünkü dolar oldu 20. Vergiler tavan. Adam gelmiş islam düşmanı diyor burası islam devleti diyor. İslam düşmanı falan değil kimse. Kimse terör sempatizanı da değil. Buranın Türkiye olduğunu unutuyorsunuz galiba bazen. İslamı ezen karşısında %50lik bir kitle buluyor direkt. Sempatizanlar zaten siyasetten siliniyor ama sokaktaki Mehmet dayı çöpten yemek toplayıp yiyor. Dışarıdan topladığı kağıtları satmadan önce ıslatıyor ki 3 kuruş fazla para kazansın. MİLLET ÖLÜYOR ALOOOO