Mehmet Can
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 396
reis kötü zamana denk gelmiş baya kötü bir zamana hemde ben asus dual rx580 asus b450 ranker cygnus kasa monitor falan hepsini 4100 e aldım hani bence şuan alma alınmaz yaniş ama almayı düşünüyorsna anakartı b450 falan al fena deil şuana göreToplam 4330 TL bu fiyata daha iyi bir sisten alınır mı yoksa bunu bugün sipariş edicem.
Aynen şuan almasın 1 2 aya herşeye zam gelecekmiş ve çinde 2.dalga yoldaymış (virüs) asıl almazsa şuan daha kötüsünü alabilir virüs azalmıyor farkındaysanız her gün vakalar görüyoruz.reis kötü zamana denk gelmiş baya kötü bir zamana hemde ben asus dual rx580 asus b450 ranker cygnus kasa monitor falan hepsini 4100 e aldım hani bence şuan alma alınmaz yaniş ama almayı düşünüyorsna anakartı b450 falan al fena deil şuana göre
Bunu alıyorum o zaman reis eywallah.Aynen şuan almasın 1 2 aya herşeye zam gelecekmiş ve çinde 2.dalga yoldaymış (virüs) asıl almazsa şuan daha kötüsünü alabilir virüs azalmıyor farkındaysanız her gün vakalar görüyoruz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Everest M-335 21.5" 75Hz 5ms (Analog+HDMI) Full HD Monitör Fiyatı
Everest M-335 21.5" 75Hz 5ms (Analog+HDMI) Full HD Monitör en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
1600 afAquarius 5A | Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
1650 super
240gb SSD
şeklinde alın kasa çok daha güzel ve mesh bir kasa b450 anakart ve 550w PSU nuz olacak
Bunu alıyorum sağolasın.Aynen şuan almasın 1 2 aya herşeye zam gelecekmiş ve çinde 2.dalga yoldaymış (virüs) asıl almazsa şuan daha kötüsünü alabilir virüs azalmıyor farkındaysanız her gün vakalar görüyoruz.
Everest M-335 21.5" 75Hz 5ms (Analog+HDMI) Full HD Monitör Fiyatı
Everest M-335 21.5" 75Hz 5ms (Analog+HDMI) Full HD Monitör en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
1600 afAquarius 5A | Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
1650 super
240gb SSD
şeklinde alın kasa çok daha güzel ve mesh bir kasa b450 anakart ve 550w PSU nuz olacak
Gayet ileriye dönük olur hayırlı olsun.Bunu alıyorum o zaman reis eywallah.
Bunu alıyorum sağolasın.