❌İndirim Bitti! Asus TUF Gaming A15 - RTX 4050 Ryzen 7 7735HS 8 GB RAM - 21.099 TL

n11 deki koyuncubilgisayardan samsung marka 8gb ram alan var mı? mağaza yorumları kötü 2. el ürün falan yolluyorlarmış.

n11 deki koyuncubilgisayardan samsung marka 8gb ram alan var mı? mağaza yorumları kötü 2. el ürün falan yolluyorlarmış.
özelden yazan arkadaşlara üstündeki aynı model çıkma satan biryer var istanbulda ikamet ediyorsa telefon numarasını paylaşırım 350tl ye veriyor.

cihazla birlikte gelen samsung marka ram in aynısı satılmadığı için crucial marka tüm özellikleri uyan ram alsam sorun olur mu

Bu 2 SSD arasında kaldım. Sizin tavsiyeniz hangisi olur acaba? Uyumlu olup olmayacakları hakkında da pek bilgim yok rica etsem yardımcı olabilir misiniz

Bu 2 SSD arasında kaldım. Sizin tavsiyeniz hangisi olur acaba? Uyumlu olup olmayacakları hakkında da pek bilgim yok rica etsem yardımcı olabilir misiniz
Bunu al geç

Tek SSD yi hangisine takmak daha mantıklı acaba ? Sanki bana 2. Slot daha mantıklı geldi, ısınma problemi açısından. Sizin görüşlerinizi de merak ediyorum

Ekler

• IMG_20230423_163720.jpg
    IMG_20230423_163720.jpg
    794.4 KB · Hit: 119
Tek SSD yi hangisine takmak daha mantıklı acaba ? Sanki bana 2. Slot daha mantıklı geldi, ısınma problemi açısından. Sizin görüşlerinizi de merak ediyorum
hemen ısı değerlerini paylaşıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1682258292235.png

Görsel attığınız sağ slota samsung ssd taktım 1 derece daha soğuk.

bf2043 fps ve ısı değerleri

Son düzenleme:
hemen ısı değerlerini paylaşıyorum.

Alıntıyı görüntüle

Görsel attığınız sağ slota samsung ssd taktım 1 derece daha soğuk.

bf2043 fps ve ısı değerleri
Hocam videoda dakika yedi civarlarında işlemci anlık bir on derecelik düşüş yaşıyor ve video sonuna kadar yavaş yavaş düşmeye devam ediyor sebebi ne onun? Turbo moda filan mi aldınız ne oldu orada anlayamadım :)

Geri