bu ram hocam ssd değil arkadaş ssd den bahsediyor.Evde değilim şu an ilana koymuştum sarı sitede bakabilirsin oradan
1094151129
bu ram hocam ssd değil arkadaş ssd den bahsediyor.Evde değilim şu an ilana koymuştum sarı sitede bakabilirsin oradan
1094151129
hocam siz ram ile karıştımışsınız. ben ssd.yi sormuştumEvde değilim şu an ilana koymuştum sarı sitede bakabilirsin oradan
1094151129
özelden yazan arkadaşlara üstündeki aynı model çıkma satan biryer var istanbulda ikamet ediyorsa telefon numarasını paylaşırım 350tl ye veriyor.n11 deki koyuncubilgisayardan samsung marka 8gb ram alan var mı? mağaza yorumları kötü 2. el ürün falan yolluyorlarmış.
olmazcihazla birlikte gelen samsung marka ram in aynısı satılmadığı için crucial marka tüm özellikleri uyan ram alsam sorun olur mu
Bunu al geçBu 2 SSD arasında kaldım. Sizin tavsiyeniz hangisi olur acaba? Uyumlu olup olmayacakları hakkında da pek bilgim yok rica etsem yardımcı olabilir misiniz
![]()
Kingston Fury Renegade SFYRS/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston Fury Renegade SFYRS/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston Fury Renegade SFYRS/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.549,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Samsung 1tb 970 3500/3300mb/s Evo Plus M.2 Nvme Mz-v7s1t0bw - Fiyatı, Yorumları
Samsung 1tb 970 3500/3300mb/s Evo Plus M.2 Nvme Mz-v7s1t0bw yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Peki neden bunu önerdiniz
hemen ısı değerlerini paylaşıyorum.Tek SSD yi hangisine takmak daha mantıklı acaba ? Sanki bana 2. Slot daha mantıklı geldi, ısınma problemi açısından. Sizin görüşlerinizi de merak ediyorum
Hocam videoda dakika yedi civarlarında işlemci anlık bir on derecelik düşüş yaşıyor ve video sonuna kadar yavaş yavaş düşmeye devam ediyor sebebi ne onun? Turbo moda filan mi aldınız ne oldu orada anlayamadımhemen ısı değerlerini paylaşıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Görsel attığınız sağ slota samsung ssd taktım 1 derece daha soğuk.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bf2043 fps ve ısı değerleri
aldınız mı ssdPeki neden bunu önerdiniz