AMAZON PRIME 39.00 TL OLDU

blutv'den başka bi artısı yok gibi

normal üyelikte kargo 100tlden sonra ücretsiz ki şu anki ekonomide 100tlnin altında fazla bir ürün kalmadı
bana oyun falan vermesin zaten düzgün oyun veremiyor dizi zımbırtısını da daha hiç açmadım hayatımda sadece beleş kargo için alıyordum yoksa gerisi gereksiz alanların %90 ı içinde öyledir muhtemelen.

Prime ne zaman zamlanacak
1682378329912.png

eski üyeler her halde haziranda
Bir şey diyeceğim olmayacak. Şu zamana kadar otomatikte duruyordu bitince otomatik çekmedi biz ötekinin evladı mıyız? Keltoş ne yapmaya çalışıyor acaba?

Anlık evde amazon.com.tr ye attığım bakış
communityIcon_i08y2c9b45u41.png

Umarım bu zamlanmaz
Alıntıyı görüntüle

Bu arada sanırım 1 ay daha kullanacağım gibi
Alıntıyı görüntüle
Ağam yılbaşında keşke yıllık alsaydın xbox ı. Xbox a zam geleceği kesin gibi en ucuzu 45 diğerini 60tl yaparlar herhalde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

20₺ ye kadar okeyim ben öyle bir şey olursa eğer
Ben 30 a da okeyim 40tl fazla geldi. %50 çıksa sorunumuz kalmaz.

Ağam yılbaşında keşke yıllık alsaydın xbox ı. Xbox a zam geleceği kesin gibi en ucuzu 45 diğerini 60tl yaparlar herhalde.
45 tl olursa sıkıntı yok aylık ödemeye devam ederim. Zaten toplu alacak param olsa Forza 5 alırım. Bir tek forza 5/4 oynuyorum çünkü Tabii arada başka oyunlarda olabiliyor ondan 29.99 hicbir şey veya 44.99

45 TL olursa sıkıntı yok aylık ödemeye devam ederim. Zaten toplu alacak param olsa Forza 5 alırım. Bir tek forza 5/4 oynuyorum çünkü Tabii arada başka oyunlarda olabiliyor ondan 29.99 hicbir şey veya 44.99
En az %50 gelir 50 de olsa pahalı değil Bi anda 65 75 yapmasınlar yeter.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,425
Üyeler
184,162
Son üye
neurtal
Geri