Yardım Monitörüm kırıldı yardım

Reaksiyon skoru
147
Arkadaşlar merhaba Asus tuf gaming monitörüm vardı fakat üstüne eşya düşmesi sonucu ekranda çizilme meydana geldi alt çerçevesi çıktı geri taktım fakat tam yapışık değil sağ tarafında da ışık sızması gibi oldu orada açılmış biraz bunu Asus servisine göndersem ücret çıkar mı çıksa da ne kadar çıkar?

Arkadaşlar merhaba Asus tuf gaming monitörüm vardı fakat üstüne eşya düşmesi sonucu ekranda çizilme meydana geldi alt çerçevesi çıktı geri taktım fakat tam yapışık değil sağ tarafında da ışık sızması gibi oldu orada açılmış biraz bunu Asus servisine göndersem ücret çıkar mı çıksa da ne kadar çıkar?
monitör parası kadar bir ücret daha çıkar geçmiş olsun.

Kullanıcı hatası. Ücret illaki çıkacaktır.

tam oturtamamışsındır ekrana baskı yapıyordur o yüzden ışık sızması olur. servise gönderin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

monitör parası kadar bir ücret daha çıkar geçmiş olsun.
panel kırılmamış alt çita kırılmış anladığım kadarıyla

tam oturtamamışsındır ekrana baskı yapıyordur o yüzden ışık sızması olur. servise gönderin

Panelde cizikler var diyor.

evet hocam ama dış panel de çizilme oldu 2cm kadar

hocam iç panelde bir sorun yok ki dış panel çizildi sadece
O zaman kendin tamir et yada yolla servisine bize niye sordun kanka? Benimde bildiğim kadarıyla monitör parası çıkacak

Ekler

• IMG_20230426_202257.jpg
    IMG_20230426_202257.jpg
    80.8 KB · Hit: 44
Panelin yarısı kadar fiyat çıkar yine de.

eğer monitör çalışıyorsa kullanmaya devam edin derim panel değişim gerekli mönitörle neredeyse aynı paraya mâl olacaktır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,927
Üyeler
184,998
Son üye
serkanakahs
Geri