Hayboylenickin
80+
- Reaksiyon skoru
- 176
Türkiye modellerinde type c adaptör yok yanlış değilim değil mi?
Type-C girişi var mı diye sorduğunu varsayıyorum. 2 tane c tipi giriş var. Biri thunderbolt olması lazım. 100w'a kadar laptopu şarj edebiliyorsun.Türkiye modellerinde type c adaptör yok yanlış değilim değil mi?
Premiuma özel visa kartla 25 bine 2 bin indirim yapıyordu.Asus TUF Gaming A15 FA507NU-LP030 AMD Ryzen 7 7735HS 8GB 512GB SSD RTX4050 Freedos 15.6" FHD 144Hz Taşınabilir Bilgisayar
visa kredi kartıyla 3 ay ertelemeli 9 taksitli 22258 TL'ye geliyor almak isteyen varsa.
evet bunada 1000 tl indirim yapıyorPremiuma özel visa kartla 25 bine 2 bin indirim yapıyordu.
Yok hocam yabancı modellerde ekstradan bir de 100w adaptör varmış, acaba Türkiyede de olan model var mı merak etmiştim ama yok sanırım.Type-C girişi var mı diye sorduğunu varsayıyorum. 2 tane c tipi giriş var. Biri thunderbolt olması lazım. 100w'a kadar laptopu şarj edebiliyorsun.
statik elektikten kaynaklı bendede oldu.Arkadaşlar ram upgrade yaparken sorun yaşayan oldu mu ? Yeni ramleri taktım güç tuşu hiçbir şekilde çalışmıyor. Fişini takıyorum ışık vs. yanmıyor.
Edit : kendiliğinden düzeldi.
Cihaz cikis zamanini sabit hesapliyor olabilir. Size ulastigi zamandan garanti baslar sikinti yok faturasi ile ispati kolay oluyor. Firmalar da bunu biliyor sorun yok yani.Arkadaşlar cihaz elime ulaştı direk olarak Garanti sorgulama yaptım daha Windows bile yüklemeden. Lakin garanti, olması gerekenden iki ay önce bitiyor bunun sebebi ne?