Mcdonald's oyun konusu

evet sabah oynarsanız 1 kez

Öyle bir şey yok dostum ben de sabah hep 1 hak veriyor gece sınırsız
Hayır gece sınırsız diye bir şey yok sadece 2 kere girebildim birde sabah 1 kere şimdi girdim

Hayır gece sınırsız diye bir şey yok sadece 2 kere girebildim birde sabah 1 kere şimdi girdim
Dostum gece 15 2• defa bile oynayabiliyorsun modelden modele değişir tabi pu puanı yediği falanda yok ilk zamanlar 20 25 defa oynuyordum artık tekte geçiyorum genelde

Dostum gece 15 2• defa bile oynayabiliyorsun modelden modele değişir tabi pu puanı yediği falanda yok ilk zamanlar 20 25 defa oynuyordum artık tekte geçiyorum genelde
evet bende gece 2 defa oynayabiliyorum
ilk gün zaten bug vardı ondan sonra düzelttiler o zamanda ne güzel puan yemiyordu

Bugünün hediyesi orta boy milkshake

McDonald's in milkshake i çok iyi

Bugünün hediyesi orta boy milkshake
4 kere köfte dürüm menü çıkardım 3 farklı telefondan
Ama sabah oynadım o yüzden olabilir belki.

Menü güzeldi, yapılışını izledim bildiğin içinde patates Kızartması olan hamburgerin dürüm hali. İçindekiler: Domates, soğan, yeşillik, ketçap, mayonez, patates kızartması, x1 hamburger köftesi(ikiyi bölünüp dikey şekilde konumlandırılmış)

Acaba bunların son kullanma tarihi var mı veya yakın mı

4 kere köfte dürüm menü çıkardım 3 farklı telefondan
Ama sabah oynadım o yüzden olabilir belki.

Menü güzeldi, yapılışını izledim bildiğin içinde patates Kızartması olan hamburgerin dürüm hali. İçindekiler: Domates, soğan, yeşillik, ketçap, mayonez, patates kızartması, x1 hamburger köftesi(ikiyi bölünüp dikey şekilde konumlandırılmış)
hocam bu arada yeni keşfettim akşamları harbiden sınırsız oynayabiliyorsunuz :p
uygulamaya gir çık yapın kötü şans çıksa bile
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Acaba bunların son kullanma tarihi var mı veya yakın mı
25 mayısa kadar kullanma şansımız var ondan sonra bu etkinlikte bitiyor kodlarda bitiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu kaçıncı milkshake. D
2. oluyor .D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,370
Üyeler
193,015
Son üye
qreabadda