2 kere aldım sonra aynı hatayı verdiSizde ödül veriyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uygulamaya güncellemedim diyeymiş sakin
Evet veriyor şundan kazandımSizde ödül veriyor mu?
Uygulamaya güncellemedim diyeymiş sakin
hocam sol üst 3 noktadan anasayfayı seçin en üstte direkt burger crush var ona tıklayın.Benim ana ekranda yok bulamıyorum
pata puta ekrana basma aynanda 2 tane obje oynarsa çöküyorOynarken dondu buga girdi.Çık-Gir yaptım hak bitti dedi ;(
Oynamak için bir bug var mı?
bende ilk başlarda zorlanıyordum ama çözdüm olayıÇok zor oyun momentum içeriyor
Tam bende yazmaya geldiydimBugün köfteli dürüm menü var, nasıl bir şey bilmiyorum ama yenir yani.
Şimdi bizim sabah bir tane daha oynama hakkımızmı varBugün köfteli dürüm menü var, nasıl bir şey bilmiyorum ama yenir yani.
iki tane kazandım zaten, daha hak veriyorlar mı bilmiyorum sanmıyorum, ikiden fazla kazanmadım hiç, ona göre ayarlamış olmalılar.Tam bende yazmaya geldiydim
Şimdi bizim sabah bir tane daha oynama hakkımızmı var
evet daha dünde denedim ve olduTam bende yazmaya geldiydim
Şimdi bizim sabah bir tane daha oynama hakkımızmı var
Ben hep sabah yapardım 1 tane hakkım olurdu şimdi gece oynadım 3 defa oynayabildim 2 sinde kazandım gece bug mı varevet daha dünde denedim ve oldu
bu ay cidden mcdonalds kazanmıyacak
düzeltme : 2 kere art arda oynama şansınız var yani sabah akşam diye uğraşmanıza gerek yok
Birde reis eyvallah senin sayende bir şeyler yiyoruz ailecek parayı bunlara harcıycak durumumuz yoktuevet daha dünde denedim ve oldu
bu ay cidden mcdonalds kazanmıyacak
düzeltme : 2 kere art arda oynama şansınız var yani sabah akşam diye uğraşmanıza gerek yok
yok ya max 2 kere oluyor yani sabah akşam olayı iptalBen hep sabah yapardım 1 tane hakkım olurdu şimdi gece oynadım 3 defa oynayabildim 2 sinde kazandım gece bug mı var
Birde reis eyvallah senin sayende bir şeyler yiyoruz ailecek parayı bunlara harcıycak durumumuz yoktu
sabah 1 kere mi oynayabiliyorsunuzgece oynadığınız için 2 kere oynayabiliyorsunuz sabahı beklemenize gerek yok