MSI aşığıyimm
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,163
evet sabah oynarsanız 1 kez
Öyle bir şey yok dostum ben de sabah hep 1 hak veriyor gece sınırsızevet daha dünde denedim ve oldu
bu ay cidden mcdonalds kazanmıyacak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
düzeltme : 2 kere art arda oynama şansınız var yani sabah akşam diye uğraşmanıza gerek yok
Hayır gece sınırsız diye bir şey yok sadece 2 kere girebildim birde sabah 1 kere şimdi girdimÖyle bir şey yok dostum ben de sabah hep 1 hak veriyor gece sınırsız
Dostum gece 15 2• defa bile oynayabiliyorsun modelden modele değişir tabi pu puanı yediği falanda yok ilk zamanlar 20 25 defa oynuyordum artık tekte geçiyorum geneldeHayır gece sınırsız diye bir şey yok sadece 2 kere girebildim birde sabah 1 kere şimdi girdim
evet bende gece 2 defa oynayabiliyorumDostum gece 15 2• defa bile oynayabiliyorsun modelden modele değişir tabi pu puanı yediği falanda yok ilk zamanlar 20 25 defa oynuyordum artık tekte geçiyorum genelde
Ben de hala var. Devet bende gece 2 defa oynayabiliyorum
ilk gün zaten bug vardı ondan sonra düzelttiler o zamanda ne güzel puan yemiyordu
4 kere köfte dürüm menü çıkardım 3 farklı telefondanBugünün hediyesi orta boy milkshake
hocam bu arada yeni keşfettim akşamları harbiden sınırsız oynayabiliyorsunuz4 kere köfte dürüm menü çıkardım 3 farklı telefondan
Ama sabah oynadım o yüzden olabilir belki.
Menü güzeldi, yapılışını izledim bildiğin içinde patates Kızartması olan hamburgerin dürüm hali. İçindekiler: Domates, soğan, yeşillik, ketçap, mayonez, patates kızartması, x1 hamburger köftesi(ikiyi bölünüp dikey şekilde konumlandırılmış)
25 mayısa kadar kullanma şansımız var ondan sonra bu etkinlikte bitiyor kodlarda bitiyorAcaba bunların son kullanma tarihi var mı veya yakın mı
2. oluyor .DBu kaçıncı milkshake. D