Mcdonald's oyun konusu

Acaba bunların son kullanma tarihi var mı veya yakın mı
mayis 25 sanirim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tek seferde hepsini alabilir miyim acaba? ben bunlari yarin gidip yiyeyim bi guzel, hazir vizeler de bitti. :)) allahtan 50 metre ileride mcdonalds var. :D

Son düzenleme:
mayis 25 sanirim.

tek seferde hepsini alabilir miyim acaba? ben bunlari yarin gidip yiyeyim bi guzel, hazir vizeler de bitti. :)) allahtan 50 metre ileride mcdonalds var. :D
ben tek seferde 2 kere almayı denedim bi kodlar aynımı dediler bende evet dedim öyle sorun çıakrmadılar

4 kere köfte dürüm menü çıkardım 3 farklı telefondan
Ama sabah oynadım o yüzden olabilir belki.

Menü güzeldi, yapılışını izledim bildiğin içinde patates Kızartması olan hamburgerin dürüm hali. İçindekiler: Domates, soğan, yeşillik, ketçap, mayonez, patates kızartması, x1 hamburger köftesi(ikiyi bölünüp dikey şekilde konumlandırılmış)
hocam kutuda veriyorlar mı dürümü koleksiyon yapıyorumda :)

Son düzenleme:
ben tek seferde 2 kere almayı denedim bi kodlar aynımı dediler bende evet dedim öyle sorun çıakrmadılar

Subway gibi, kutusu falan yok normal yağlı kağıt.

Bu arada bu qr ile ürün sipariş etme olayı kasiyerlerin işine geliyor heralde, adama 6 kere gittim ( 4 kere dürüm 1 kahve 1 dondurma) hep sırıtıyordu. Fişte 1 kuruş gözüküyor ondan heralde.

Subway gibi, kutusu falan yok normal yağlı kağıt.

Bu arada bu qr ile ürün sipariş etme olayı kasiyerlerin işine geliyor heralde, adama 6 kere gittim ( 4 kere dürüm 1 kahve 1 dondurma) hep sırıtıyordu. Fişte 1 kuruş gözüküyor ondan heralde.
keşke kutu verseydi 😩
neyse 6 tane qr kod var zaten olmadı birkaçını foruma veririm 😼 ( 2 dürüm 1külahta dondurma 1 sundae 2 smoothy 😋)

1682893671534.png

ben süre olayını biraz abarttım galiba

Hiç anlamıyorum o tür oyunlardan candy crush da hiç bilmem ama annem candy crush prosu ona bi deneticem

6 tane hediyem var hepsini verirler mi ? Ayrıca evde yemek için paket yaptırma şansım var mı ?

mayis 25 sanirim.

Bende hepsini almayı planlıyorum eğer oluyorsa haber verir misin birde eve paket şeklinde veriyorlar mı sorarsan iyi olur benim için

6 tane hediyem var hepsini verirler mi ? Ayrıca evde yemek için paket yaptırma şansım var mı ?

Bende hepsini almayı planlıyorum eğer oluyorsa haber verir misin birde eve paket şeklinde veriyorlar mı sorarsan iyi olur benim için
Olum ben varya kazandığım menülerinize tamamını paket yaptırdım git yaptır🤗
6 tane hediyeyide verirler

Bana 30 sn süre veriyor 400 puan istiyor
Herkeste öyle

Hiç anlamıyorum o tür oyunlardan candy crush da hiç bilmem ama annem candy crush prosu ona bi deneticem
Screenshot_20230501_101540_Chrome.jpg

Hocam şimdi sana arkadaşın attığı ss den anlatayım bu arada hepsi temsili
Lacivertli gösterilen yerde gördüğün gibi kare yaparsan +5 saniye veriyor ki bu önemli çünkü normal şartlar altında yetmiyor süre kazanmak lazım
Eğer siyah okla gösterdiğim gibi dondurmayı taşırsan 2 şans var Sarı : 4 lü kare olacak +5 sn gelecek Siyah : gördüğün gibi normal dörtlü olacak bu haldede +5 sn veriyor ( eğer 5 lide yaparsan ondada veriyor )
Diğeri ise sadece 3 lü yapma ondada zaman vermiyo puan veriyor

Son düzenleme:
Alttan yapma taktiği hep işe yaramıyor bazen üstteki dörtlüleri bozabiliyorsunuz dikkatlı oynayın üç dört güne ustası oluyorsunuz zaten başlarda ben de yapamıyordum

Geri