Logitech G G435 1200 Tl?

Venzyq

80+
Reaksiyon skoru
158
Amazonda,
1200+ 233(Gümrük)+114(Kargo)
TOPLAM= 1550 Tl
Ben bu kulaklığı almaya düşünüyordum türkiyede en ucuz 1900 Tl civarında. Amazonda 1550 Tl ye yurt dışı buldum ama ne kadar güvenlidir bilemiyorum. Bir sıkıntı çıkar mı? Orijinal midir? Dolandırılır mıyım?
Logitech G G435

Amazonda,
TOPLAM= 1550 TL
Ben bu kulaklığı almaya düşünüyordum türkiyede en ucuz 1900 TL civarında. Amazonda 1550 TL ye yurt dışı buldum ama ne kadar güvenlidir bilemiyorum. Bir sıkıntı çıkar mı? Orijinal midir? Dolandırılır mıyım?
Logitech G G435
Evimde ki ürünlerin yarısından çoğu amazon germany amazon us dan alınma mikrofon klavye mouse. Amazon candır dostum. 2 sene amazon tr garantili

Satıcının yorumları pek iyi gözükmüyor. Satıcı Amazon olsaydı gözün kapalı al derdim de şansını denemeye değmez gibi.

Satıcının yorumları pek iyi gözükmüyor. Satıcı Amazon olsaydı gözün kapalı al derdim de şansını denemeye değmez gibi.
Ya bende çok arada kaldım. 500 TL civarı indirim oluyor acaba alıp şansımı denesem mi? İade oluyor nasıl olsa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evimde ki ürünlerin yarısından çoğu amazon germany amazon us dan alınma mikrofon klavye mouse. Amazon candır dostum. 2 sene amazon tr garantili
Ya bende emin olamadım hocam. Satıcı çok sağlama benzemiyor. Ama muhtemelen alıp şansımı deneyeceğim.

Ya bende çok arada kaldım. 500 TL civarı indirim oluyor acaba alıp şansımı denesem mi? İade oluyor nasıl olsa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ya bende emin olamadım hocam. Satıcı çok sağlama benzemiyor. Ama muhtemelen alıp şansımı deneyeceğim.
O zaman biraz fazla verip alın diyeceğim ama arada o fiyatlara g535 düşüyor karar sizin

Amazonda,
TOPLAM= 1550 TL
Ben bu kulaklığı almaya düşünüyordum türkiyede en ucuz 1900 TL civarında. Amazonda 1550 TL ye yurt dışı buldum ama ne kadar güvenlidir bilemiyorum. Bir sıkıntı çıkar mı? Orijinal midir? Dolandırılır mıyım?
Logitech G G435
1550 değil 1416 tl hocam prime yoksa ondan 1550 dir size. alacaksanız ürünü prime alın 1416 tl ye geliyor ürün

1550 değil 1416 TL hocam prime yoksa ondan 1550 dir size. alacaksanız ürünü prime alın 1416 TL ye geliyor ürün
Yok hocam Amazon Primem var bilgisayarda oturumu açıktı telefondan açmamışım. Sağolun hatırlattığınız için. Zaten iptal ettireceğim 5 Kat artmış fiyatı.

Geri