Xbox One S hala alınır mı?

ZeRRaen

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
765
2. Elde çok güzel cihazlar var. 4k bandına pc'de oynayamayacağım kaliteli oyunları gücünün yettiği kadar oynamak isterim. Sizce alınır mı? tabii ki gamepass ile kullanacağım.

2. Elde çok güzel cihazlar var. 4k bandına pc'de oynayamayacağım kaliteli oyunları gücünün yettiği kadar oynamak isterim. Sizce alınır mı? tabii ki gamepass ile kullanacağım.
30 fps daha önce deneyim ettiysen seni rahatsız etmeyecekse alınır bundan 1.5 sene önce one s almıştım bazı oyunlar akıcı 30 fps ken bazı oyunlar normal 30 fps di yani 4 k ya pc de oynayabileceğin çok şey yok konsol mantıklı tabii ki ama senin yerinde olsam eğer ki öyle bir daha fazla para koyma durumun varsa 2. el series s almanı öneririm onu da kullanmış biri olarak one s al dene dediğime katılacağını düşünüyorum

one x al 4k oynucaksan

2. el uygun fiyata bulabilirsen series s daha iyi gider

halihazırda bir pc varsa onu geliştirmek daha mantıklı olur, ama sadece 4k bütçe ile konsol almak mantıklı.

Oyun vs var mı
Onu bilmiyorum ama yok sayabiliriz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

halihazırda bir pc varsa onu geliştirmek daha mantıklı olur, ama sadece 4k bütçe ile konsol almak mantıklı.
Hali hazırda 12400f 3060ti bir sistemim var tamamen yatırım olsun diye alasim var birde Tv'de takılmak için pahalanicak gibi duruyor ilerde değer mi değmez mi kâr birakir mi kafasindayim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,196,138
Üyeler
189,973
Son üye
boribori
Geri