Ryzen 5 3600 için anakart

heaveN

80+
Reaksiyon skoru
10
Ryzen 5 3600 aldım önerebileceğiniz b450 anakart varmıdır asrock düşünüyorum ve şöylede bir sıkıntım var bios güncellemesi firma tarafından yapılması lazım veyatta direk tak çalıştır bios güncellemesi yapma şansım yok

Ryzen 5 3600 aldım önerebileceğiniz b450 anakart varmıdır asrock düşünüyorum ve şöylede bir sıkıntım var bios güncellemesi firma tarafından yapılması lazım veyatta direk tak çalıştır bios güncellemesi yapma şansım yok
Bütçe?

bios güncellemesi yapmaya gerek yok.
Malesef şuan satışı yok stok kalmamış attığım anakart uygunmudur peki bios güncellemesi ne gerek varmıdır herhangi bir bilginiz varmıdır

MSİ nin Max modellerinde bios güncellemeye gerek yok, İlk etapta tabi.

Kusura bakma ama bunu alsam direk işlemciyi taktığım gibi kullanabilirmiyim https://www.vatanbilgisayar.com/msi...d-ryzen-ddr4-3466-o-c-m-2-usb3-2-anakart.html
Ryzen 5 3600 ü doğrudan çalıştırabilirsin ama biosunu muhakkak güncelle derim.... [MSİ bios boyutunda saçma bir şekilde küçültmeye gitti... Ryzen 3. nesil işlemciler çıkınca da yeniden bios güncellemeleri gerekti ve yeni güncellemeler bu küçük boyutlu bios a sığmayınca boyutu16 MMb a çıkartıp Max modellerini piyasaya sürdüler.]

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,786
Üyeler
191,164
Son üye
Hamzakılıç
Geri