❌İndirim Bitti! [STEAM] EA RACING MEGA COLLECTION ALMA YÖNTEMİ

Visa hocam olmazsa parayı geri alırım değilmi sorun çıkmaz
Tuhaf bende yk visa kartımla aldım bir problem olmadı. Banka tarafından güvenlik önlemi olabilir. Satın alma beklemedeyse, ödeme onaylandıktan sonra hediye hesaba düşer diye tahmin ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba bendeki heat in deluxe versiyonu. Steamden kaldırsam deluxe dlcleri ile gelir mi acaba.. ?
aynı şekilde geri gelir bende de deluxe versiyon var içiniz rahat olsun :D
21.png

Tuhaf bende yk visa kartımla aldım bir problem olmadı. Banka tarafından güvenlik önlemi olabilir. Satın alma beklemedeyse, ödeme onaylandıktan sonra hediye hesaba düşer diye tahmin ediyorum.

aynı şekilde geri gelir bende de deluxe versiyon var
Ödeme beklemede nekadar sürer acaba

Konunun amacı: Normalde bu bundle içeriğinden herhangi bir oyuna sahipseniz bundle' ı satın alamıyorsunuz, sırf indirimden unbound almak isteyenler bile 359,99 TL ödemek yerine bu bundle 200TL fiyatına alabilir,
Bundle İçeriğinde NFS HEAT, PAYBACK, HP:REMASTERED, UNBOUND, DiRT 5, GRID Legends mevcut.
https://store.steampowered.com/bundle/32318/EA_Racing_Mega_Collection/

*Şuan denedim ve ben bu yöntem sayesinde alabildim. Uzatmadan hızlıca anlatıyorum.

*Bundle içeriğinde sahip olduğunuz oyunları steam destek bölümünden kütüphanenizden kalıcı olarak kaldır deyin.

*Bundle farklı bir steam hesabından kendinize gönderin.

*Ana hesaba geri dönün hediyeyi kabul edin UNKNOWN ERROR vericek,

*Şimdi ana hesabınızdan steam destek bölümüne tekrar girerek önceden kaldırdığınız oyunları geri getirin.

*Bildirimlerden hediyeyi kabul edin. Hayırlı olsun.
deniyorum hemen

Geldi oldu teşekkür ederim @habbassaka ^^ Aslında bu paket içeriğindeki heat i tekli iade etmeyi denesek ne olur acaba :))

o sırada yan hesabında hediye banı olan bn

Konunun amacı: Normalde bu bundle içeriğinden herhangi bir oyuna sahipseniz bundle' ı satın alamıyorsunuz, sırf indirimden unbound almak isteyenler bile 359,99 TL ödemek yerine bu bundle 200TL fiyatına alabilir,
Bundle İçeriğinde NFS HEAT, PAYBACK, HP:REMASTERED, UNBOUND, DiRT 5, GRID Legends mevcut.

*Şuan denedim ve ben bu yöntem sayesinde alabildim. Uzatmadan hızlıca anlatıyorum.

*Bundle içeriğinde sahip olduğunuz oyunları steam destek bölümünden kütüphanenizden kalıcı olarak kaldır deyin.

*Şimdi ana hesabınızdan steam destek bölümüne tekrar girerek önceden kaldırdığınız oyunları geri getirin.

hocam ben yapamadım rica etsem dc arkadaşlık kodunu atar mısın ordan yapalım sana zahmet

dostum kaldırdığımız oyunları nasıl geri getiriyoruz

dostum kaldırdığımız oyunları nasıl geri getiriyoruz
oyunları kaldırırken yaptığımız şey ile aynı, steam destek sayfasına gelerek oyunun adını aratıp geri getir diyorsunuz.

hocam ben yapamadım rica etsem dc arkadaşlık kodunu atar mısın ordan yapalım sana zahmet
tam olarak nerede problem yaşadınız

reis "*Şimdi ana hesabınızdan steam destek bölümüne tekrar girerek önceden kaldırdığınız oyunları geri getirin." oyunu nasıl geri getiricez o kısmı bulamadık destek kısmına baktık ama detay lazım :)
baktımda bulamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,618
Üyeler
189,123
Son üye
AliMert00
Geri