Cavuskerem
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,999
sen bu işi biliyosun ssdyi değiştirmeyi unutup aldım ama olsunbedavaya goodram yapıp alınır. @Cavuskerem
sen bu işi biliyosun ssdyi değiştirmeyi unutup aldım ama olsunbedavaya goodram yapıp alınır. @Cavuskerem
bu sistem > 6600 > 3060 f/p olarak bana göre bütçe varsa direkt bunu alKarar veremedim bir türlü, 6600 , 3060 ve 6650 xt var bir de bu hangisi fiyat performans?
Bütçe zorlamayacaksa bunu alın zorlayacaksa 3060Karar veremedim bir türlü, 6600 , 3060 ve 6650 xt var bir de bu hangisi fiyat performans?
Çünkü satıcılar bugün görmesi geren fiyatları aç gözlülük yüzünden 2 yıl önce yaptılar. Kimse kur mur demesin. Bildiğin fırsatçılık ve aç gözlülük ile inanılmaz paralar kazanmaya devam ediliyor.Yılbaşındaki asgari ücret zammı öncesi de öyle deniyordu, alel acele aldık vok-friday2'yi, şu anda çıkan sistemlere bakıyorum hepsi daha iyi. Ülkede herşeye zam geliyor bu hazır sistemlere gelmiyor. Nası fiyatlar hala aynı seviyede anlaması güç
Alınır, alınmalıBu sistem alınır mı ?
rami değiştirmem gerekiyor mu goodram yapayım mı ?Alınır, alınmalı
ssd için 2. sistem alıp iptal etmeye değer mi aklıma takıldıEN F/P SİSTEM BU
3600mhz yap gskill veya goodram al fark etmezrami değiştirmem gerekiyor mu goodram yapayım mı ?
yok işlemci 3200mhz zaten gerek yokrami değiştirmem gerekiyor mu goodram yapayım mı ?
Gerek var mı yassd için 2. sistem alıp iptal etmeye değer mi aklıma takıldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3600mhz yap gskill veya goodram fark etmez
corsair ssd çok güzelmiş drami de var ama değmez düşününceyok işlemci 3200mhz zaten gerek yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gerek var mı ya
para çıkmazsa goodram çıkarsa corsair benceSSD hangisini öneriyorsunuz?