Steam ilginç oyun zamları

hulxmel

80+
Reaksiyon skoru
70
Squada zam geldi 80lirada 425 olmuş ne olacak bu oyun fiyatları yaz indirimini beklerken şimdi doların düşmesini bekleyeceğiz.
Screenshot_20230519-094130~2.png

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Dolar düşse de oyun fiyatlarına kolay kolay yansıyacak kadar düşmez. Elini çabuk tutmalisin ve zamlar ilginç değil zamlardan önce dolar kuru 1-3tl olarak aliniyordu.

Squada zam geldi 80lirada 425 olmuş ne olacak bu oyun fiyatları yaz indirimini beklerken şimdi doların düşmesini bekleyeceğiz.
Alıntıyı görüntüle
Steam dolar kurunu yakın dönemde arttırmıştı. Dolar düşse bile bu fiyat halen daha ucuz.

Steam dolar kurunu 10TL olarak alıyormuş. Yarı yarıya ucuzmuş.

Ben daha da oyun almam artık. 60 tane kaliteli oyunum var. Yeter de artar bile.

Dolar düşse de oyun fiyatlarına kolay kolay yansıyacak kadar düşmez. Elini çabuk tutmalisin ve zamlar ilginç değil zamlardan önce dolar kuru 1-3tl olarak aliniyordu.
Arma 3 yükselirmi eski oyun squad kadar pahalı ve kaliteli değil. Ve Steam gelecek zamları nasıl takip ederim bilseydi squadı alırdım

Alıntıyı görüntüle
Hocam ilk defa bugün Epic Games'ten büyük bir alışveriş yaptım. Steam'deki olan zamların çoğu Epic Games'te yok kendin de bakabilirsin. Hatta bazı oyunların indirim oranları bile daha fazla. Yıllardır Steam kullanıyorum 2 liranın altında oyun bulamazdım Epic Games'te 2 liranın bile altında çok güzel oyunlar var. Epic ödülüm hesaba yatınca alacam

Hocam ilk defa bugün Epic Games'ten büyük bir alışveriş yaptım. Steam'deki olan zamların çoğu Epic Games'te yok kendin de bakabilirsin. Hatta bazı oyunların indirim oranları bile daha fazla. Yıllardır Steam kullanıyorum 2 liranın altında oyun bulamazdım Epic Games'te 2 liranın bile altında çok güzel oyunlar var. Epic ödülüm hesaba yatınca alacam
Ben ca kasası satarak bakiye yaptım 150tl bişey var zam geldi birden dün 80 tlydi zam takiplerini nasıl yapacağım önceden

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Ben ca kasası satarak bakiye yaptım 150tl bişey var zam geldi birden dün 80 tlydi zam takiplerini nasıl yapacağım önceden
Zam takipleri yapamazsan neyin ne zaman yukselecegini yapımcı açıklamazsa eğer bilemeyiz. İhtiyacın olanı alabildigin an al.

Her oyun açıklamıyor zam yapacağını. Açıklasalar da genelde Twitter'dan yapıyorlar yapımcıları takip etmen yeterli eğer açıklarsalar

Geri