❌İndirim Bitti! Xbox 9.Nesil Gamepad 1587 TL

zapkinus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
5,453
Microsoft Xbox Wireless Controller Siyah, 9. Nesil https://amzn.eu/d/472HOfJ

Screenshot_2023-05-23-17-35-13-85_b5f6883d2c20a96c53babc0b4ac88108.jpg

110 lira daha verip tr garantili ürün almak çok daha mantıklı

110 lira daha verip tr garantili ürün almak çok daha mantıklı
Bu ürünü satın alanlar hiçbir garanti paketine dahil olamıyor mu? Satıcı Amazon Germany, güvenilir bir satıcı. Almanya garantisi falan mı var?

Microsoftta seri kodunu kaydedince daha farklı bir garantisi mi oluyor amazon yurtdışından alınan gamepadin?

Bu ürünü satın alanlar hiçbir garanti paketine dahil olamıyor mu? Satıcı Amazon Germany, güvenilir bir satıcı. Almanya garantisi falan mı var?
30 gün iade kapmanyası var o geçerlidir büyük ihtimal ama atıyorum 1 yıl sonra bozulunca sistem nasıl işliyor bilmiyorum 100 lira çok büyük para değil sonuçta, alan kişiye kalmış

Arkadaşlar konudan bağımsız meraktan soruyorum pcde kullanmak için hangisini almak lazım hiç bilmiyorum
Kollar arası ne fark var
hocam konuda tek 1 tane kol var zaten itopyadakinin ve amazondakinin farkını soruyorsanız ikiside aynı biri tr garantili biri daha ucuz ikisinide pc için kullanabilirsiniz

Arkadaşlar konudan bağımsız meraktan soruyorum pcde kullanmak için hangisini almak lazım hiç bilmiyorum
Kollar arası ne fark var
PC için en optimize ve uygun gamepad tam olarak Xbox 9.Nesil Gamepad.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

30 gün iade kapmanyası var o geçerlidir büyük ihtimal ama atıyorum 1 yıl sonra bozulunca sistem nasıl işliyor bilmiyorum 100 lira çok büyük para değil sonuçta, alan kişiye kalmış
Normalde ürün kutudan kod ile çıkıyor ve Microsoft hesabınıza kaydınızı yapıyorsunuz, garantisi başlıyor diye biliyorum. Yine de dediğiniz gibi, 100 TL için bu riski almaya değmez.

PC için en optimize ve uygun gamepad tam olarak Xbox 9.Nesil Gamepad.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Normalde ürün kutudan kod ile çıkıyor ve Microsoft hesabınıza kaydınızı yapıyorsunuz, garantisi başlıyor diye biliyorum. Yine de dediğiniz gibi, 100 TL için bu riski almaya değmez.
amazon garantisini türkiye garantisine tercih ederim.

Geri