Castollo
80+
- Reaksiyon skoru
- 25
Selamlar, yaklaşık 10 - 11 ay önce yeni taşındığım yerde Turknet altyapısı olmadığı için ordaki aboneliğimi kapatıp başka firmadan hizmet almaya başladım. Bu sabah bana "ATB Risk Yönetimi ve Danışmanlık" tarafından Turknet firmasına borcum olduğunu ve bunu uzun bir süre ödemediğim için takibe düştüğünü, eğer ödemez isem icralık olcağını yazan bir sms geldi. Sonrasında da borcu ödemek için bir iban atıldı.
Bu borç sanırım modemi göndermediğim için tarafıma yansıtılan bir borç. (450TL) Ben bu firmaya güvenemedim ve işin aslını Turknet'den öğrenmeye çalıştım fakat inanılmaz bir şekilde adamlar ile iletişim kuramıyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Bu konuda bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar bana bir bilgi versin lütfen.
Bu borç sanırım modemi göndermediğim için tarafıma yansıtılan bir borç. (450TL) Ben bu firmaya güvenemedim ve işin aslını Turknet'den öğrenmeye çalıştım fakat inanılmaz bir şekilde adamlar ile iletişim kuramıyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Bu konuda bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar bana bir bilgi versin lütfen.