Technopat haksız ban yedim.

hiç sorma trust öneren forumdan ne bekliyon hani bütçen düşüktür anlarımda adam gamepower alacak trust öneriyosun ALLAH AKIL FİKİR VERSİN
Bazıları da 50tl oyuncu mouse tavsiyesine ramoage gamepower gaming mouse yerine logitech iş mousesi öneriyor. Çıldırıcam böyle saçmalık mı olur ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Taktiko siz misiniz hocam ?

Ben de oraya şimdi yazdım. Zaten çift hesap kullanıyorum technopatta sürkeli şifreleri unuttuğum için. Bir de şifreyi değiştir yapıyorum mail falan da gelmiyor.

@KaanCK Dh forumdaki trol olayı ne,millet birbirie trol diyip duruyor.Hiç anlamadım.

Ama orda buluyorsun doğru bilgiyi @ByEfe04

@KaanCK Dh forumdaki trol olayı ne,millet birbirie trol diyip duruyor.Hiç anlamadım.
Çok troll, bilgisiz, dalga geçen, aşağılayan var. O zamanlar çok şey bilmiyordum ve bir şey yazmıştım. Bana ise bu forumda en az 5 yı falan geçirmen gerek demişlerdi. Örnek olarak.

Teknpat sosyal kadar leş bir platform yok 1 harf yanlış yazıyosun ban atıyolar hatta bazen doğru yazdığım halde bile ban atıyolar

O forumda millet birbirine laf sokmak için yer arıyor düşman gibiler

Forum hakkında bir bilgin olmadığına eminim. Sadece bir harfi yanlış yazdı diye ban(süresiz uzaklaştırma) görmedim. Sadece uyarı veriyorlar ve bu uyarı genelde 1 saatlik ban oluyor.

Technopatı seven fanboydur bana göre. Zaten orada genc kitleye hakaret ediyorlar. Neymiş 2000den sonrası sorunluymuş. Kesin kesin.

Çok troll, bilgisiz, dalga geçen, aşağılayan var. O zamanlar çok şey bilmiyordum ve bir şey yazmıştım. Bana ise bu forumda en az 5 yı falan geçirmen gerek demişlerdi. Örnek olarak.
DH forum bence teknoloji forumu değil,Siyasi forum.En iyisi DA forum,sen burada takıl.;)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Technopatı seven fanboydur bana göre. Zaten orada genc kitleye hakaret ediyorlar. Neymiş 2000den sonrası sorunluymuş. Kesin kesin.
Türkiyenin 2000 serisi kronik sorunlu😂😂😂

DH forum bence teknoloji forumu değil,Siyasi forum.En iyisi DA forum,sen burada takıl.;)
Burada takılıyorum zaten. Emin ol bütün forumlara üye oldum ve en iyisi burası bana göre.

Geri