- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 20,257
Dün ban yemiştim. Sonra açıldı konulara falan yazıyordum. Sayfayı yeniledim ve yine ban yemişim. Uyarı falanda verilmedi. Sebep te yok. Haksız yere ban yedim.
Bir vidolarında yorum yapmışlar birisine. Nokta yerine ç yazmışlar. Biz yazınca hemen BAN!Teknpat sosyal kadar leş bir platform yok 1 harf yanlış yazıyosun ban atıyolar hatta bazen doğru yazdığım halde bile ban atıyolar
O forumda millet birbirine laf sokmak için yer arıyor düşman gibiler
kardeşim hakkını arama gidiyorumDün ban yemiştim. Sonra açıldı konulara falan yazıyordum. Sayfayı yeniledim ve yine ban yemişim. Uyarı falanda verilmedi. Sebep te yok. Haksız yere ban yedim.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ben türkçeyi düzgün yazabiliyorum istersem ama haksız yere ban yedim.technopat cidden mükemmel ortam yaş ortalaması yüksek ve bilgileri çok fazla fakat bende sürekli yazım hatasından yiyorum arkadaşım türkçeyi düzgün kullanamıyorum napıyım ya daha yeni banım açıldı 1 ay ban yemiştim
Bende düzgün kullanıyorum. Ama sebepsiz yere ban yedim.Dostlar Techonpat'ta da DA Forumda'da Türkçemizi düzgün kullanıyorum ve bir kere dahi ban yemedim. Sebebiniz farklı olabilir.