Sadece işlemcimi var elinde ?İ7 4770 işlemci var elimde. Onla sistem toplamak istiyorum. Sistem önerisi var mı güncel oyunları yüksek ayarlarda oynamak istiyorum
İşlemci elimde zamanında almışım duruyor sıfır. 4 bin TL bütçem var. Sadece kasa bileşeni için monitör falan varBütçe?
İşlemcini satıp sıfır AM4 sisteme geçebilirsin.İlla bunu yükselticem dersen sistem özelliklerin önemli.Onlar neler?İşlemci elimde zamanında almışım duruyor sıfır. 4 bin TL bütçem var. Sadece kasa bileşeni için monitör falan var
Noc un 144 yenileme hızı 1 ms monitörü var. Kasa bileşenlerinden hiç biri yok onlar için tavsiye istiyorumİşlemcini satıp sıfır AM4 sisteme geçebilirsin.İlla bunu yükselticem dersen sistem özelliklerin önemli.Onlar neler?
Heee onu unutmuşum eba kafayı yok etti de ben tavsiye düşünüyorum.Noc un 144 yenileme hızı 1 ms monitörü var. Kasa bileşenlerinden hiç biri yok onlar için tavsiye istiyorum
İşlemcini satıp sıfır AM4 sisteme geçebilirsin.İlla bunu yükselticem dersen sistem özelliklerin önemli.Onlar neler?
Dostum intelin sitesinden baktım işlemciye ddr3 1333mhz diyor yani bu sıfırsa hem işlemci satıp amd alsan daha mantıklı hem kasan güncel olur 4000 tl bütçeyle yeni kasa bile toplanabilir ama işlemci ddr3 4. Nesil ben pek tavsiye etmem bununla sistem toplamanıNoc un 144 yenileme hızı 1 ms monitörü var. Kasa bileşenlerinden hiç biri yok onlar için tavsiye istiyorum
Tamam dostum dediğin doğru boşa masraf olur. 500 liraya satarım diye umuyorum 4500 5000 TL lik sistem toplaya bilir misin sana zahmet olmazsa aklımdaki fiyat performans sistemiDostum intelin sitesinden baktım işlemciye ddr3 1333mhz diyor yani bu sıfırsa hem işlemci satıp amd alsan daha mantıklı hem kasan güncel olur 4000 tl bütçeyle yeni kasa bile toplanabilir ama işlemci ddr3 4. Nesil ben pek tavsiye etmem bununla sistem toplamanı
toplarım.Tamam dostum dediğin doğru boşa masraf olur. 500 liraya satarım diye umuyorum 4500 5000 TL lik sistem toplaya bilir misin sana zahmet olmazsa aklımdaki fiyat performans sistemi
Yokmuş sadece işlemci varmış.Dostum elinde anakart ve bellekler var mı?