Yardım B450m-k Bios Update

Reaksiyon skoru
68
Selam aleyküm. Ben apu sistem toplamak için gaming gecesinden Asus marka B450m k model bir anakart aldım işlemci olarak ryzen 3 3200g aldım. Biliyorum 1. Veya 2. Nesil ryzen takıp bios u güncellemem gerek ama elimde maalesef yok. Bios u başka nasıl güncelleyebilirim veya güncellenebiliyor mu?
Teşekkürler..

Selam aleyküm. Ben apu sistem toplamak için gaming gecesinden Asus marka B450m k model bir anakart aldım işlemci olarak ryzen 3 3200g aldım. Biliyorum 1. Veya 2. Nesil ryzen takıp bios u güncellemem gerek ama elimde maalesef yok. Bios u başka nasıl güncelleyebilirim veya güncellenebiliyor mu?
Teşekkürler..
Hayır B450 ler update olmadan 3. nesil destekler, Ben kendim B450 anakartımda 3600 ü güncelleme yapmadan kullanıyorum.

Hayır B450 ler update olmadan 3. nesil destekler, Ben kendim B450 anakartımda 3600 ü güncelleme yapmadan kullanıyorum.
Eminmisiniz ben güncelleme gerek diye biliyorum yoksa size bios u güncellenmiş anakart gelmiş olabilir mi ?

Eminmisiniz ben güncelleme gerek diye biliyorum yoksa size bios u güncellenmiş anakart gelmiş olabilir mi ?
Piyasadaki bildiğim tüm B450 serisi kartlar artık 3. nesil destekli bir şekilde güncel.

İşlemciyi bios update olmadan da kullanabilirsin. Ancak bios update her zaman önerilir ve sistemi güncel tutar. Anakartın için en güncel bios güncellemesini bu linkten; B450M-K Bios Update indirebilirsin :)

Teşekkür ederim. Rahatladım şuan , parçalar gelmeden dert etmiştim :)

B450m a pro Max ile b450m h arasında kaldım ama B450m h ta ses çıkışı yok msı da 7.1 var sıkıntı yaratıyormu?
Ben USB çıkışlı kulaklık kullanıyorum, bu araba B450M-H dada ses çıkışları var kablousunu bağla kullan.

Geri