bakkalda 2li duracell pil 20tl karşımdaki markette 28 tl şarjlı pil almayı düşünmüyorum en azından bunlara zam gelene kadar xD bir süre idare edecek pil yedeğim var zaten. Ben sadece kontrolcü kendi içindeki pilleri şarj edebiliyor mu merak ettim yoksa şarj cihazı da varsorunun cevabını bilemem ancak duracell pil ve pil sarj aleti alırsan sorunu kökten çözersin 4 tane AA 2500 mah pil işini çözer
yok kendi pilleri sarj edilemez malesef ki sarj edilebilir özel pillerden alman gerek ben zamanında fazla fazla almıştım sadece mah değerine dikkat et bazısı 1300 çünkübakkalda 2li duracell pil 20tl karşımdaki markette 28 TL şarjlı pil almayı düşünmüyorum en azından bunlara zam gelene kadar xD bir süre idare edecek pil yedeğim var zaten. Ben sadece kontrolcü kendi içindeki pilleri şarj edebiliyor mu merak ettim yoksa şarj cihazı da var
380 liralık bakkaldan pil alsam ben oyunlardan sıkılırım piller yine bitmez.Sarjlı pil almalısın bence normal piller çok çabuk bitiyor haberin olsun 1 2 güne pil değiştirirsin. Ben attığım linkteki ürünleri aldım daha fazla zamlanmadan al bence.
PTTAVM: GP Recyko E411 USB AA-AAA Şarj Cihazı '' GP Recyko 2700 mAh AA Kalem Pil 4lü
GP Recyko E411 USB AA-AAA Şarj Cihazı '' GP Recyko 2700 mAh AA Kalem Pil 4lüwww.pttavm.com