Xbox Gamepad Şarjlı pil

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,334
Xbox 9. nesil kontrolcüye şarjlı pil alıp kablo ile bilgisayara bağlasam (type-c to usb) bu piller şarj olur mu ?

sorunun cevabını bilemem ancak duracell pil ve pil sarj aleti alırsan sorunu kökten çözersin 4 tane AA 2500 mah pil işini çözer

sorunun cevabını bilemem ancak duracell pil ve pil sarj aleti alırsan sorunu kökten çözersin 4 tane AA 2500 mah pil işini çözer
bakkalda 2li duracell pil 20tl karşımdaki markette 28 tl şarjlı pil almayı düşünmüyorum en azından bunlara zam gelene kadar xD bir süre idare edecek pil yedeğim var zaten. Ben sadece kontrolcü kendi içindeki pilleri şarj edebiliyor mu merak ettim yoksa şarj cihazı da var

bakkalda 2li duracell pil 20tl karşımdaki markette 28 TL şarjlı pil almayı düşünmüyorum en azından bunlara zam gelene kadar xD bir süre idare edecek pil yedeğim var zaten. Ben sadece kontrolcü kendi içindeki pilleri şarj edebiliyor mu merak ettim yoksa şarj cihazı da var
yok kendi pilleri sarj edilemez malesef ki sarj edilebilir özel pillerden alman gerek ben zamanında fazla fazla almıştım sadece mah değerine dikkat et bazısı 1300 çünkü

Hayır içerisinde şarj olmuyor maalesef.

adam kontrolcüyü kabloyla bağladığımda şarjlı piller de şarj olur mu diye sormuş konu nerelere gelmiş :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,165,736
Üyeler
185,156
Son üye
phermatic
Geri