Cs 2 14 Hazi̇ran'da Çıkıyor Söylentisi

spidermanları aile paylaşımıyla oynadım sadece rdr2 yide epicten almıştım
güzel bende spidermani ilk crack oynadım sonra hoşuma gitti 190tl ye key olarak aldım.
rdr2 yi ben onlinela tanıdım zamanında 40tl'ydi almıştım ark'la sarıyodu 220 saat online oynadıktan sonra 150tl ye hikayesini aldım.
çok şaheser bir oyun şiddetle tavsiye ederim.

güzel bende spidermani ilk crack oynadım sonra hoşuma gitti 190tl ye key olarak aldım.
rdr2 yi ben onlinela tanıdım zamanında 40tl'ydi almıştım ark'la sarıyodu 220 saat online oynadıktan sonra 150tl ye hikayesini aldım.
çok şaheser bir oyun şiddetle tavsiye ederim.
high honorla bitirmeme az kaldı benim chapter 6 nın başlarındayım dutch kafayı yedi bence RDR3 gelmeli oda Arthurun Çeteye katılmasıyla başlayıp Blackwaterdaki Feribot olayıyla beraber kaçmalarına kadar anlatmalı çok efsane olur ardından rdr2 bağlanıp ordanda rdrye geçmeli Ayrıca Rdr 1 remastered gelmeli ps5 xbox ve pcye

E hani çıkmadı o.O2 (!)

high honorla bitirmeme az kaldı benim chapter 6 nın başlarındayım dutch kafayı yedi bence RDR3 gelmeli oda Arthurun Çeteye katılmasıyla başlayıp Blackwaterdaki Feribot olayına kadar anlatmalı çok efsane olur ardından rdr2 bağlanıp ordanda rdrye geçmeli Ayrıca Rdr 1 remastered gelmeli ps5 xbox ve pcye
rdr3'ü bilmem ama rdr1 remastered gelecektir.
çünkü adamlar eski oyunların remastered'ları geliyor.
ama öncelik max payne'de diye düşünüyorum.

Çıktı mı?

2. bir gta trilogy vakası olacağını zannetmiyorum ama görüceğiz.
Gtalar sevilsede daha önceden pcde vardı zaten rdr1 i sadece konsol oyuncuları oynadı desek yeridir ondan bi pcde hasret var bence trilogy vakası olursa zaten şirkete güven baya azalır gta6 hypesi düşer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cs 2 çıktı mı yoksa hurafe mi çıktı o.O2:kedi:
hurafe

cs 2 çıktı mı yoksa hurafe mi çıktı o.O2:kedi:
saat farkı yaratıyor olabilir mi valorantaki gece pazarı gibi yani bu gün amerikaya çıkar yarın bize çıkar

Gtalar sevilsede daha önceden pcde vardı zaten rdr1 i sadece konsol oyuncuları oynadı desek yeridir ondan bi pcde hasret var bence trilogy vakası olursa zaten şirkete güven baya azalır gta6 hypesi düşer

hurafe
:cry:

saat farkı yaratıyor olabilir mi valorantaki gece pazarı gibi yani bu gün amerikaya çıkar yarın bize çıkar

:cry:
Hocam 7 saat oynuyor amerikayla onlara sabah gelirdi çoktan gelse saat 1.30 sonuçta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,285
Üyeler
190,721
Son üye
Scobyduu
Geri