- Reaksiyon skoru
- 145
daha önce bir konu açmıştım fakat bütçem bir hayli azaldı bazı durumlardan dolayı bu fiyat bandına 9 ya da 12 ay taksit yapabilecek şekilde bir telefon almayı düşünüyorum öneriniz ne olur?
kart üzerine hocamTaksit hat üzerimi kart üzerimi
hocam honor 7 ya da poco X5 Pro hakkında ne düşünüyorsunuzRealme GT 2 bulabilirsen al veya S20 Fe.
Fiyatlarını hak etmiyorlar. Bu bütçede alabileceğin en güçlü cihazı alman lazım.hocam honor 7 ya da poco X5 Pro hakkında ne düşünüyorsunuz
X 5 pro gerek ekran gerek batarya gerek tasarım gerek ram ve rom olarak gayet iyi işlemci günlük kullanım ve giris-orta seviye oyunlar için gayet ideal kamera orta seviye diyebiliriz lakin ordaki 108 MP ye aldanmayın bir mi 11 t kullanıcısi ve eski x 3 pro kullanıcı ve birçok Xiaomi telefonu deneyimlemis biri olarak malesefki belli başlı mi serisi modelleri harici Xiaomi kamera konusunda hep orta sınıfta kalıyor egerki daha önce 67 w deneyimlemiemis biri iseniz kesinlikle farkını hissedeceksiniz aşırı guzel bir durum s 20 fe ve x 5 pro yu kıyasladigimjz zaman güncellik X5 pro(s 20 fe nin guncelleme açısından pekde bir ömrü kalmadı) / işlemci s 20 fe /kamera s20 fe /batarya x 5 pro egerki batarya sizin için önemliyse s 20 fe tercih etmek sizin için pekde iyi olmaz bir yakinimda var bataryası hızlı bitiyor ve güncel telefonlara göre yavaş doluyor ekran olarakta koruma açısından x 5 pro daha iyi ekran teknolojisinde s 20 fe öne geçiyor ekran özelliklerinde ise x 5 pro daha iyi ekranda kağıtta yazandan ziyade gidip deneyimlemek sizin için daha iyi olacaktırhocam honor 7 ya da poco X5 Pro hakkında ne düşünüyorsunuz
A54 yada s20fedaha önce bir konu açmıştım fakat bütçem bir hayli azaldı bazı durumlardan dolayı bu fiyat bandına 9 ya da 12 ay taksit yapabilecek şekilde bir telefon almayı düşünüyorum öneriniz ne olur?
hocam çok nadir oyun oynarım genelde iş gereği mesajlaşmak veya boş vakitlerimde bir şeyler izlemek için kullanırım, batarya akıcı kullanım ve kamera önceliğim diyebilirimGenel olarak mı iyi olsun yoksa kamera performans vb. hangisi?
öncelikle bu değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim hocam az önce yukarıda yazdığım gibi oyun ya da O tarzda performans isteyen çok bir şey yapmayacağım klasik sosyal medya artı PDF word powerpoint ve kamera özellikle fotoğraf tarafında işlerim olacak ve batarya daha önceliğim diyebilirim sanırım x5 Pro benim için daha doğru bir tercih olur gibiX 5 pro gerek ekran gerek batarya gerek tasarım gerek ram ve rom olarak gayet iyi işlemci günlük kullanım ve giris-orta seviye oyunlar için gayet ideal kamera orta seviye diyebiliriz lakin ordaki 108 MP ye aldanmayın bir mi 11 t kullanıcısi ve eski x 3 pro kullanıcı ve birçok Xiaomi telefonu deneyimlemis biri olarak malesefki belli başlı mi serisi modelleri harici Xiaomi kamera konusunda hep orta sınıfta kalıyor egerki daha önce 67 w deneyimlemiemis biri iseniz kesinlikle farkını hissedeceksiniz aşırı guzel bir durum s 20 fe ve x 5 pro yu kıyasladigimjz zaman güncellik X5 pro(s 20 fe nin guncelleme açısından pekde bir ömrü kalmadı) / işlemci s 20 fe /kamera s20 fe /batarya x 5 pro egerki batarya sizin için önemliyse s 20 fe tercih etmek sizin için pekde iyi olmaz bir yakinimda var bataryası hızlı bitiyor ve güncel telefonlara göre yavaş doluyor ekran olarakta koruma açısından x 5 pro daha iyi ekran teknolojisinde s 20 fe öne geçiyor ekran özelliklerinde ise x 5 pro daha iyi ekranda kağıtta yazandan ziyade gidip deneyimlemek sizin için daha iyi olacaktır
Honor 70 kullanıyorum o fiyat bandında en iyisi diyebilirim.hocam çok nadir oyun oynarım genelde iş gereği mesajlaşmak veya boş vakitlerimde bir şeyler izlemek için kullanırım, batarya akıcı kullanım ve kamera önceliğim diyebilirim