❌İndirim Bitti! Xbox Game Pass Ultimate 3 Yil 1035 TL !!!! (NAYS 935/835 TL)

Arkadas super anlatmis sagolsun ama benom kafa corba oldu. Birde diger sikinti ise, sene sonuna kadar ultimatem var. Gene boyle 2 senelik almistim.

Simdi benim biseyleriniade alip binu yapma firsatim olur mu acep...

Uzmanlik sorusu

sadece bir yılı 3 aylık ( 74,99 olan ) x 4 şeklinde alabiliyor muyum üst üste? Veya videodaki gibi 3 aylık x 4 üstüne cila diye 1 ay ultimate yapınca komple hepsi ultimate e mi dönüşüyor ?
Bir yıl için soruyorum .İlerde ne olacağı belli değil 3 yıl şu an gereksiz geldi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sadece bir yılı 3 aylık ( 74,99 olan ) x 4 şeklinde alabiliyor muyum üst üste? Veya videodaki gibi 3 aylık x 4 üstüne cila diye 1 ay ultimate yapınca komple hepsi ultimate e mi dönüşüyor ?
Bir yıl için soruyorum .İlerde ne olacağı belli değil 3 yıl şu an gereksiz geldi.
Evet öyle oluyormuş yorumlarda okudum.

konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ederim.

Abonelik şu tarihte sona eriyor:
20 Haziran 2026
Benim niye Mart'ta oldu ya. Edit: Tamam buldum 3 ay eksik almışım jsjdbdbkdbfjd

Tek nays hesabı ile 935 eğer iki farklı nays kullanılırsa 835 TL'ye geliyormuş.

Öncelikle konuyu gördüğüm video linki:

Muhtemelen nays ile daha ucuza gelir.

Yaptıklarım:
4 adet 3 aylık live gold aldım. Aboneliği yenilemeyi iptal et seçeneğini yapmanız şart değil. Yenileme kapatmadan 1 yıl alabiliyorsunuz 4x3 ten. (4x75=300)

12 tane pc game pass (bilgisayar game pass) aldım. Burada kritik nokta aboneliği yenilemeyi kapatmazsanız ilk satın alımdan sonra abonelik satın aldığınız sayfada uzat seçeneği çıkmıyor. (12x30=360 TL)

Daha sonra 11 tane konsol için game pass aldım. Abonelik yenileme kapatmanız şart değil alınabiliyor aynı satın alım sayfasından. (11x30=330 TL)

11 tane satın alma sebebimiz son bir adet game pass ultimate alıcaz.

Son olarak 1 aylık game pass ultimate alacaksınız. 45 TL. Bunu alırken zaten 2026 gözükecek. Abonelik yenileme kapatıp kapatmamak size kalmış.

Toplam ne ödedik?
300+360+330+45 toplamda 1035 TL. Nays ile ne kadara gelir bilmiyorum çünkü nays kullanmadım ben.

Kanıtlar:
Sınırsız gamepassi 30 a aldım : D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,987
Üyeler
186,419
Son üye
səbinə
Geri