Telefonu webcam olarak kullanmak

Reaksiyon skoru
3,340
İphone 11 kullanıyorum bide webcame para vermek istemiyorum kamerası kaliteli olduğu için. Sorum şu telefonu bilgisayarda webcam olarak kullanabilir miyim?

🚨ÇÖZÜM🚨
İriun Webcam programını hem telefona hem bilgisayara indirdim
Sonuç;

Son düzenleme:
İphone 11 kullanıyorum bide webcame para vermek istemiyorum kamerası kaliteli olduğu için. Sorum şu telefonu bilgisayarda webcam olarak kullanabilir miyim?
Droidcam diye bir uygulama vardı yanlış hatırlamıyorsam onla telefon webcam olarak kullanılabiliyordu.

Çeşitli uygulamalar var. Zamanında birkaç tane denemiştim. IOS için uygulama bilmiyorum, araştırmak lazım.

O uygulamalarda sesimi telefon mu kaydediyor yoksa bilgisayarın kulaklığı mı?
Droidcam ve Iriun Webcam kulllanmıştım ben. OBS tarzı bir şeyle kayıt alacaksanız ses girişini oradan ayarlarlayabilirsiniz. Telefonunkini kullanmak zorunda olmazsınız.

Droidcam ve Iriun Webcam kulllanmıştım ben. OBS tarzı bir şeyle kayıt alacaksanız ses girişini oradan ayarlarlayabilirsiniz. Telefonunkini kullanmak zorunda olmazsınız.
Tamam eyvallah denicem. Umarım USB kablosuyla bağlamıyoruzdur.

Tamam eyvallah denicem. Umarım USB kablosuyla bağlamıyoruzdur.
istersen wifi üzerinden istersen usb ile telefonu bağlayıp kullanabiliyorsun. telefonun mikrofonunu da kullanabiliyorsun. (droidcam)

istersen wifi üzerinden istersen usb ile telefonu bağlayıp kullanabiliyorsun. telefonun mikrofonunu da kullanabiliyorsun. (droidcam)
Bilgisayara da uygulamayı indirip aynı ağ üzerinden kullanılabiliyor olması lazım ikisi de.
Droidcam diye bir uygulama vardı yanlış hatırlamıyorsam onla telefon webcam olarak kullanılabiliyordu.
Nasıl olmuş beyler? İriun kullandım diğeri sıkıntıydı biraz.
Berk rip tepe style

Benim m4 skills halis mi :D

Son düzenleme:
İşten geldik kanka hepimiz annem babam falan onlarda yığıldı oraya😃
Ortama göre çok ciddi oynuyorsunuz hcm patladım. Iriunda galiba watermark varmış ücretsizde ama göremedim o sorun oldu mu?

Geri