Ensar
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,234
Al sata gider mi?al sata gider mi diye soran olmadı hayret
Al sata gider mi?al sata gider mi diye soran olmadı hayret
aynen kodu bulana kadar bitti alamadım bende.6650xt kodu bulana kadar stok gitti
ilerlete ilerlete izleme sende dikkat et birazkod nerde 3 kere ızledık kod yok
ben aldım beni aradılar 1 saat içinde ödeme yapılması gerekiyormuş havale eft ödemelerinde bundan dolayı hem de sistemim olduğu için iptal ettim ben.havale ile sipariş verebiliyor muyuz bu sefer @GENCERGAMİNG
Bu konu hakkında yanıt olarak şey demişti ben fikrimi değiştirdim artık bizim sıkı takipçilerimiz kazansın bildirimleri açan ve izleyen ilk kişiler alsın demişti öyle bir şey.@Abdullah Hacıgül bu sefer bende eleştricem. Şu sistem çıkarma saatlerini biraz daha geç yapmanız gerekiyor. Neden?
1- Benim gibi çalışıp saat 17:30 19:00 arası işten çıkan çok insan var. Telefondan bilgisayar kadar hızlı alamıyoruz. Sadece ben değil yaşı küçük olan arkadaşlarımız babalarının gelmesini bekliyor. Babası tamam alalım diyecek ondan sonra alabilecek ki böyle bir vakit mümkün değil.
2 - Al-sat yapanların önüne geçmek yerine bu saatlerde yaptığın için aslında daha çok önünü açmış oluyorsun. Çünkü onlar zaten direk sadece bu işi yapıyorlar. Adamlar zaten bilgisayar başında tak diye alıyor sistemi.
sağlık olsun bu ucuz son sistemler diğer ay zamlar gelirAlamıyorum ya ailem evde değil stok bitecek yav