Ventusz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,476
Rx 6650xt olan modeli aldım eline emeğine sağlık @Abdullah Hacıgül
@GENCERGAMİNGÜrünü aldım , kredi kartımdan çekti fakat sipariş sayfasına yönlendirmedi. Siparişlerde de gözükmüyor. Karttan parayı da çekti. Kimseye de ulaşamıyorum. Var mı yardımcı olacak birisi ?
Ne yapıldı ki botcuların patlaması için ?botcular fena patladı. önceden sistemi aldım diyen 10 kişi çıkardı. şimdi herkes aldım diye yazıyor. ve donanım arşivi sayesinde her eve 1 pc giriyor![]()
Kod şeysi.Ne yapıldı ki botcuların patlaması için ?
Bende hazırlanıyorAlıntıyı görüntülebendede böyle görünüyor sipariş ekranı
Katılıyorum. Videoyu gördüm ama ancak 30 dakika sonra izleyebildim işimden dolayı. Kodu ara bul diyene kadar zaten siteye girdim kodsuz almak istesem bile stok kalmamış. Güzel taktik ama saat dilimi yanlış.@Abdullah Hacıgül bu sefer bende eleştricem. Şu sistem çıkarma saatlerini biraz daha geç yapmanız gerekiyor. Neden?
1- Benim gibi çalışıp saat 17:30 19:00 arası işten çıkan çok insan var. Telefondan bilgisayar kadar hızlı alamıyoruz. Sadece ben değil yaşı küçük olan arkadaşlarımız babalarının gelmesini bekliyor. Babası tamam alalım diyecek ondan sonra alabilecek ki böyle bir vakit mümkün değil.
2 - Al-sat yapanların önüne geçmek yerine bu saatlerde yaptığın için aslında daha çok önünü açmış oluyorsun. Çünkü onlar zaten direk sadece bu işi yapıyorlar. Adamlar zaten bilgisayar başında tak diye alıyor sistemi.