omerrfarrukacarr
80+
- Reaksiyon skoru
- 45
İsteyen olursa 1100₺ steam bakiyem var. Satılıktır. Teklifle gelebilirsiniz.
knk sans ısı yaBak hocam demeyin açıcam yoksa. Neyse ya 4 tane açayım yarım döner parasından bişey olmaz. Kâr edicez zaten.
Hep aynı kapsülü mü aldın?koleksiyon kartı kasıp biraz daha aldım hadi bakalım
Hocam 4 tane açtım çıkanlar hüsran. Zaten beklemiyordum en azından deneyeyim dedim.meydan okuyanlar hocam
ama tavsiye etmiyorum 140tl başladım şuna 15 tane kapsülüm(90tl) ve gereksiz bir sürü stickerim var yani çok kar etmedim de 3 4 tane açılır yine
bol şans
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende de başta böyleydi
Alıntıyı görüntüle
hocam bu %75 indirimi kaç gün sürecek
şimdi açtım monte holo 2 tane 61 den sattım anasınıŞu şekilde
Geçen ay 80 TL ile girdim 500 TL yakin parayla çıktım
şimdi açtım monte holo 2 tane 61 den sattım anasını
Pazarda şuan kapsüller 15.95miş. Bizim envanterdeki kapsüllerin satma süresi bitince herkesin ki bitecek herkes bi anda satmaya başlayınca fiyatı düşecek.Hocam 4 tane açtım çıkanlar hüsran. Zaten beklemiyordum en azından deneyeyim dedim.Alıntıyı görüntüle
alan var mı?Pazarda şuan kapsüller 15.95miş. Bizim envanterdeki kapsüllerin satma süresi bitince herkesin ki bitecek herkes bi anda satmaya başlayınca fiyatı düşecek.
Kaça kadar düşer ki ?Pazarda şuan kapsüller 15.95miş. Bizim envanterdeki kapsüllerin satma süresi bitince herkesin ki bitecek herkes bi anda satmaya başlayınca fiyatı düşecek.
alan var mı?
Alan şuan olduğunu sanmıyorum da vardır belki. Hiç bi fikrim yok satamadığım için. Napcaz bilmiyom valla.Kaça kadar düşer ki ?
Pazarda şuan kapsüller 15.95miş. Bizim envanterdeki kapsüllerin satma süresi bitince herkesin ki bitecek herkes bi anda satmaya başlayınca fiyatı düşecek.
elindeki paris majoruyla alakalı sticker ve kapsülleri kesin olarak düşecekKaça kadar düşer ki ?