Ana Konu [REHBER] Bitexen Global ile 100TL Kazanmak! (Kimlikli)

HOCAM FARKLI BORSA, GLOBAL BU
SEN TÜRKİYE BORSASINA ÜYE OLDUN.

Burası TR:https://bitexen.com/
Gönderideki dünyaya açılan global borsa tamamen farklı borsalar.
Aynı maili kullanmadığın sürece 90TL alabilirsin.
Aynı borsa ancak Biri türkiye özel diğeri dünyaya açık.
Telefon numarası daha önce kullanılmıştır diye hesabı onaylamadı. Kimlik doğrulamasına başlayamadım

Son düzenleme:
Telefon numarası daha önce kullanılmıştır diye hesabı onaylamadı. Kimlik doğrulamasına başlayamadım
Global üzerinden bir hesabın var mıydı? belki fix gelmiştir gece BITEXEN TR hesabımda kullandığım telefon numarası ile kayıt olabilmiştim.

Global üzerinden bir hesabın var mıydı? belki fix gelmiştir gece BITEXEN TR hesabımda kullandığım telefon numarası ile kayıt olabilmiştim.
Yok kanka daha önceden kayıtlıdır veya geçersizdir diyor. Başka numarayla yapsam kimlikte sıkıntı çıkartır bu sefer.

Yok kanka daha önceden kayıtlıdır veya geçersizdir diyor. Başka numarayla yapsam kimlikte sıkıntı çıkartır bu sefer.
Kimlikte sorun yaratmaz diye düşünüyorum, ayrıca telefon numaranı girerken +90'ı seçtin değil mi ?

Merak ettiğim birşeyi soracağım , biz borsa referans paylaşınca direk konumuz silinirken sizin neden silinmiyor

100 lira için kimliğimi satmam 100 lira 4 dolar anca ediyor :D

Merak ettiğim birşeyi soracağım , biz borsa referans paylaşınca direk konumuz silinirken sizin neden silinmiyor
Ana konu, ilk paylaşan ben olduğum için bu gönderide referans paylaşılabiliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

100 lira için kimliğimi satmam 100 lira 4 dolar anca ediyor :D
Devlet beleşe veriyor sorun yok

Bakiyeyi nasıl çekiyoruz çekilmiyor çok küçük olduğu için

Bakiyeyi nasıl çekiyoruz çekilmiyor çok küçük olduğu için
Üzerine 10 dolarlık TRX atıp Exene çevirip daha sonrasında hepsiyle beraber TRX’e geri çevirebilirsiniz. Totalde 14$ çekim yapacaksınız kendi paranız ile beraber. Veya davet ile 10$ a kadar davet edebilirsiniz

Davet linkini atayim o zaman ben belki kayıt olan olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,441
Üyeler
187,511
Son üye
Dxan
Geri