Ders çalışırken sinirlenmeye başlıyorum

Zechion

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,698
Böyle soruları çözüyorum çözüyorum ardından bir kaç soru geliyor art arda. İşte o sorular çok zor oluyor böyle o sorulara geldiğimde sinir falan tavan seviyeye çıkıyor kapatıp kalkıyorum. Ondan sonra da bir daha oturasım gelmiyor. Bir şeyden çok çabuk soğuyan bir insanımdır. Öneriniz var mıdır bu konu hakkında ? Her zaman böyle oluyor. Çok güzel çöze çöze giderken böyle sinir, gerginlik tavan seviyeye çıkıyor.

Böyle soruları çözüyorum çözüyorum ardından bir kaç soru geliyor art arda. İşte o sorular çok zor oluyor böyle o sorulara geldiğimde sinir falan tavan seviyeye çıkıyor kapatıp kalkıyorum. Ondan sonra da bir daha oturasım gelmiyor. Bir şeyden çok çabuk soğuyan bir insanımdır. Öneriniz var mıdır bu konu hakkında ? Her zaman böyle oluyor. Çok güzel çöze çöze giderken böyle sinir, gerginlik tavan seviyeye çıkıyor.
Papatya çayı öneririm hocam .d

Eğer karekod var ise soruların çözümlerine bakmanızı öneririm ne kadar çok soru çözerseniz o kadar iyi öğretmen veya bilgili birine de cozdurebilirsiniz ya da daha kolay bir yayın çözebilirsiniz

Eğer karekod var ise soruların çözümlerine bakmanızı öneririm ne kadar çok soru çözerseniz o kadar iyi öğretmen veya bilgili birine de cozdurebilirsiniz ya da daha kolay bir yayın çözebilirsiniz
Hocam apotemi, endemik falan çözüyorum. Onların zaten çoğu sorusunu çok rahat çözebiliyorum. Fakat arada veriyor 3 tane art arda sığır gibi soru. Onlarda çözüme çıkamayınca böyle bi stres, sinir falan geliyor bana. Şeker hastası mıyım neyim anlamadım artık bu sinirin sebebini çözemedim bir türlü.
O sinir anlık ve heves kesici olduğu için sonrasında öğretmene sorduğum süreçte zaten sinirim geçmiş oluyor. Anlık bir gelişen olay.

Fazla stres yüklenmeye alışık değilsiniz ya da bünye kaldırmıyor olabilir. Sinirlenecek bir şey yok, kendi başınıza takılıyorsunuz başkası yok başınızda.

Geri