Adidas Herren response 1399tl 🔥

@Gjea selam pp kardeşim

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Gjea
Markaya bakmaksızın (büyük markalar) Gore-tex, waterproof, shield gibi fiyata çok büyük etki eden teknolojileri varsa ve ihtiyacınız olan kategoriye uyuyorsa alın. Diğer ayakkabıların performansları tamamen ayağınızla alakalı. Fiyatı ucuzsa ama memory taban istiyorsanız ekstra memory foam taban satın alın. Marka atışmasına gerek kalmadı. Bence ye de gerek kalmadı.

Zevkler ve renkler diye bir şey duymadın mı? Şunları giymek için aşko kuşko veya keko olman lazım gerçekten bana göre hiç güzel değiller, ben çıkıpta fazla para verip nike almayın çok kötüler diyom mu?
Dersen tüm dünyada kekoların ayrılmaz bir parçası olan adidası savunmuş olursun

Air Jordan modeline keko dedi adam(?) çocuktur büyük ihtimalle ciddiye almadım.
Sadece görüntü üzerine kalite tartışılmaz ama pazar malı jordan bile orijinal adidastan iyidir zamanında iki markayıda uzunca bir süre kullandığım için söylüyorum kaldı ki adidas kalitesini çok düşürdü nike hiçbir modelinde böyle bir olaya girmedi yok şurasından kısıyım yok burasından ekliyim gibi saçmalıklara başvurmadılar adidas istenilen satış rakamına ulaşınca kaliteyi salıyor en beğenilen ayakkabısı yeezy o kadar çirkinki hâlâ kimse çakmayla orijinalini ayırt edemiyor

geçen ay 910 TL'ye runfalcon 3.0 tr aldım tavsiye ederim bu da güzelmiş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

en beğenilen ayakkabısı yeezy o kadar çirkinki hâlâ kimse çakmayla orijinalini ayırt edemiyor
kim değerlendirmiş acaba :D gerçekten berbat

Adidas markası kalitesiz değildir ya da Nike markası bir diğer markadan daha üstün değildir. Kalitesizlik modelden modele değişir. Yeezy evet çirkin ama giyebileceğin en rahat ayakkabı :D

Zevkler ve renkler diye bir şey duymadın mı? Şunları giymek için aşko kuşko veya keko olman lazım gerçekten bana göre hiç güzel değiller, ben çıkıpta fazla para verip nike almayın çok kötüler diyom mu?
bence de

Adidas markası kalitesiz değildir ya da Nike markası bir diğer markadan daha üstün değildir. Kalitesizlik modelden modele değişir. Yeezy evet çirkin ama giyebileceğin en rahat ayakkabı :D
Kullanım ömrü açısındanda görünüş ve rahatlık açısındanda nike önde 2-3 model kullanıp genel bir değerlendirme yapmıyorum iki tarafında çoğu modelini kullanma fırsatım oldu öyle çok araştırmaya gerek yok ikonik ayakkabıları bile neyin ne olduğunu anlatıyor süperstar, yeezy, jordan ve air max :D

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,914
Üyeler
197,577
Son üye
nuriderman0
Geri