Arslannn
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 550
42.5 fiyatı 1600 ama gene iyi geldi bana 44 numara 1400 tl
Modele göre değişir hocam adidasında çok güzel modelleri var öyle düşünmemek
Zevkler ve renkler diye bir şey duymadın mı? Şunları giymek için aşko kuşko veya keko olman lazım gerçekten bana göre hiç güzel değiller, ben çıkıpta fazla para verip nike almayın çok kötüler diyom mu?![]()
Resmi Nike Sitesi
Nike; yenilikçi ürünler, deneyimler ve hizmetlerle dünya çapında sporculara ilham veriyor. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.nike.sng.link
![]()
Resmi Nike Sitesi
Nike; yenilikçi ürünler, deneyimler ve hizmetlerle dünya çapında sporculara ilham veriyor. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.nike.sng.link
Sadece birkaçı hocam![]()
Nike kalitelidir dedin orda patladım zaten puhahaha bukadarmı kaliteden anlanılmaz be reisÜstüne azıcık koyup Nike almak varken adidas gereksiz bence. Nike kalitedir![]()
Bakalım kaç kişi daha bu forumda insanların aldıklara şeyi burnunu sokacakÜstüne azıcık koyup Nike almak varken adidas gereksiz bence. Nike kalitedir![]()
fanboy doldu forumBakalım kaç kişi daha bu forumda insanların aldıklara şeyi burnunu sokacakkaç gündür aynı şey
Nike kalite fln değildir ayrıca gucci mi bu q
GümledimÜstüne azıcık koyup Nike almak varken adidas gereksiz bence. Nike kalitedir![]()
tmm knk sen nike al'Bence' kelimesinin anlamını bilmeyen 15 yaşındaki çocuklar dolmuş yorumaFanboylukla alakası yok Türkiye de satılan ayakkabıların babalarından biridir Nike. Siz adidasta yeni hesap açıp %15 indirim koduyla almaya devam edin fanboylar
Daha adidasın doğru düzgün iade sistemi yokken bana adidası savunuyorlar gülünç bi durum. Nike da yoldayken iade edilebiliyor burdan bile anlaşılır nasıl bir marka olduğu. Neyse üstteki arkadaşın dediği gibi renkler ve zevkler tartışılmaz. Üstteki örnekleri sadece birkaçı diyerek attım zaten
![]()
IJGERJIOHJIOAEIOPJKTKTHHIKOPARJTIKOPARTIPKJAPKIOGVIKPOGIKOPEARHIOJROTHZIKDKMNHZOIRUTNHIOSRJNike Blazer Low '77 Jumbo SE Erkek Ayakkabısı. Nike TR
Üstüne azıcık koyup Nike almak varken adidas gereksiz bence. Nike kalitedir![]()