benelli bn 125 ehliyet

Reaksiyon skoru
4
benelli bn 125 motoru a1 ehliyet kullanabiliyor mu bazı yerlerde kullanamaz diye okudum anlayan varsa cevap verebilir mi?

kullanırsın b bile kullanıcak şu olay açıklansın da

50 60bin km'den sonra motorda kronik bir sorun var mı yok mu sorularının cevabını almak ve uzunca motosiklet dergilerine inceleme makalesi yazmak için alınabilir.

a1 ehliyetle kullanabilirsin.
Benelli bloklarda hiçbir kronik sorun yok. İtalyan üretimi bloklar. 20 30 bin km hiçbirşey değil.

Benelli bloklarda hiçbir kronik sorun yok. İtalyan üretimi bloklar. 20 30 bin km hiçbirşey değil.
ne italyasından bahsediyorsun :D benelliyi çinli Qianjiang firması satın aldı qj motor markası ile de ayrı motorlar üretiyorlar ek olarak.
italyan kalitesinden eser yok hindistan çin ve italya'da üretiliyor benellinin kemik mühendis kitlesi işten ayrıldı.

ne italyasından bahsediyorsun :D benelliyi çinli Qianjiang firması satın aldı qj motor markası ile de ayrı motorlar üretiyorlar ek olarak.
italyan kalitesinden eser yok hindistan çin ve italya'da üretiliyor benellinin kemik mühendis kitlesi işten ayrıldı.
peki senin önerin ne 35 40 bin civarı 125 cc motor

Anlattığın olayların hepsi motor üretildikten sonra yaşandı yani benelli hala italyanlardayken yaşandı hocam.(Benellinin satılmasını kastetmiyorum mühendis kitlesinden bahsediyorum bu arada)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benellinin yeni modellerinin rkslerden farkı yok fakat eski 19 18 motorlarının hepsi İtalyan üretimi. Dolayısıyla bu bütçede alınabilecek açık ara en iyi ve en kaliteli motor.

Yanlış hatırlıyorda olabilirim fakat Benelli S125 ve BN 125ler falan hep İtalyan blok kullanıyor. Kronik sorunları yok parçaları kaliteli ve uzun ömürlüler.

peki senin önerin ne 35 40 bin civarı 125 cc motor
Hala alabileceğin en iyi motor Benelli olacaktır. Drift L falan önermiyorum.

Anlattığın olayların hepsi motor üretildikten sonra yaşandı yani benelli hala italyanlardayken yaşandı hocam.

Benellinin yeni modellerinin rkslerden farkı yok fakat eski 19 18 motorlarının hepsi İtalyan üretimi. Dolayısıyla bu bütçede alınabilecek açık ara en iyi ve en kaliteli motor.

Yanlış hatırlıyorda olabilirim fakat Benelli S125 ve BN 125ler falan hep İtalyan blok kullanıyor. Kronik sorunları yok parçaları kaliteli ve uzun ömürlüler.
dostum 2005 yılında benelli satıldı. benelli'nin italyanlarda olduğu vakitlerde olan modelleri türkiyeye hiç girmedi. 2005 model benelli bulursan türkiyede hemen satın alıp bineyim :)
benelli dediğimiz çinli firma henüz türkiye pazarına gireli de çok olmadı zaten.
benelli artık kemik mühendis kitlesi teknolojisi argesi ile birlikte üretim kalitesi ve marka algısı olarak ÇİNLİ bunu bir kabul etmek lazım.

1688077905293.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,374
Üyeler
183,986
Son üye
YoungYaso
Geri