ardakarakulak
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
benelli bn 125 motoru a1 ehliyet kullanabiliyor mu bazı yerlerde kullanamaz diye okudum anlayan varsa cevap verebilir mi?
Kullanabilirsin hocam rahatlıkla.benelli bn 125 motoru a1 ehliyet kullanabiliyor mu bazı yerlerde kullanamaz diye okudum anlayan varsa cevap verebilir mi?
25 30 bin kilometre bn 125 alınır mı sence?kullanırsın b bile kullanıcak şu olay açıklansın da
Rahat alınır.25 30 bin kilometre bn 125 alınır mı sence?
alınır25 30 bin kilometre bn 125 alınır mı sence?
Ne zaman mezara girince mikullanırsın b bile kullanıcak şu olay açıklansın da
50 60bin km'den sonra motorda kronik bir sorun var mı yok mu sorularının cevabını almak ve uzunca motosiklet dergilerine inceleme makalesi yazmak için alınabilir.25 30 bin kilometre bn 125 alınır mı sence?
a1 ehliyetle kullanabilirsin.benelli bn 125 motoru a1 ehliyet kullanabiliyor mu bazı yerlerde kullanamaz diye okudum anlayan varsa cevap verebilir mi?
Benelli bloklarda hiçbir kronik sorun yok. İtalyan üretimi bloklar. 20 30 bin km hiçbirşey değil.50 60bin km'den sonra motorda kronik bir sorun var mı yok mu sorularının cevabını almak ve uzunca motosiklet dergilerine inceleme makalesi yazmak için alınabilir.
a1 ehliyetle kullanabilirsin.
ne italyasından bahsediyorsunBenelli bloklarda hiçbir kronik sorun yok. İtalyan üretimi bloklar. 20 30 bin km hiçbirşey değil.
peki senin önerin ne 35 40 bin civarı 125 cc motorne italyasından bahsediyorsunbenelliyi çinli Qianjiang firması satın aldı qj motor markası ile de ayrı motorlar üretiyorlar ek olarak.
italyan kalitesinden eser yok hindistan çin ve italya'da üretiliyor benellinin kemik mühendis kitlesi işten ayrıldı.
Anlattığın olayların hepsi motor üretildikten sonra yaşandı yani benelli hala italyanlardayken yaşandı hocam.(Benellinin satılmasını kastetmiyorum mühendis kitlesinden bahsediyorum bu arada)ne italyasından bahsediyorsunbenelliyi çinli Qianjiang firması satın aldı qj motor markası ile de ayrı motorlar üretiyorlar ek olarak.
italyan kalitesinden eser yok hindistan çin ve italya'da üretiliyor benellinin kemik mühendis kitlesi işten ayrıldı.
Hala alabileceğin en iyi motor Benelli olacaktır. Drift L falan önermiyorum.peki senin önerin ne 35 40 bin civarı 125 cc motor
dostum 2005 yılında benelli satıldı. benelli'nin italyanlarda olduğu vakitlerde olan modelleri türkiyeye hiç girmedi. 2005 model benelli bulursan türkiyede hemen satın alıp bineyimAnlattığın olayların hepsi motor üretildikten sonra yaşandı yani benelli hala italyanlardayken yaşandı hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benellinin yeni modellerinin rkslerden farkı yok fakat eski 19 18 motorlarının hepsi İtalyan üretimi. Dolayısıyla bu bütçede alınabilecek açık ara en iyi ve en kaliteli motor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yanlış hatırlıyorda olabilirim fakat Benelli S125 ve BN 125ler falan hep İtalyan blok kullanıyor. Kronik sorunları yok parçaları kaliteli ve uzun ömürlüler.