Muhammetyzicii
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 652
- Konu Sahibi Konu Sahibi
He onu düzelticez ya orda biz ayarladığımızda normal gozukuyor siteye sundugumuzda aşağıya kayiyorEr aşagı kaymasa güzel durur
He onu düzelticez ya orda biz ayarladığımızda normal gozukuyor siteye sundugumuzda aşağıya kayiyorEr aşagı kaymasa güzel durur
Onun harici güzelHe onu düzelticez ya orda biz ayarladığımızda normal gozukuyor siteye sundugumuzda aşağıya kayiyor
Sağolun teşekkür ederimOnun harici güzel
Hocam barbekü ve sobalar daha kurulmadı şömineyi de şöyle ayarlayabildik fontun üstune basınca giriyor fotoğrafa basınca girsin istedik ama yani çözemedikDostum ana erkandaki barbeküler şömineler vs. yerlere tıklanmıyor?
Alıntıyı görüntüle
Niye bilmiyorum ama çok güldüm ISMURDOGŞKSDMHGUOWŞIDSLGRHSDZFGsite nerede
Harbi ben de aynı şeyi sordumNiye bilmiyorum ama çok güldüm ISMURDOGŞKSDMHGUOWŞIDSLGRHSDZFG
Sağol bak hatirlattiğin icin , evet ordan yaptıkinstagram a tıklayınca WİX sitesine atıyor ordan mı yaptınız![]()
Kalınlaşma olur bide üstüne sanki siyahlık eklesek mi soluk gibi duruyorBu yazı fontu bir tık kalınlaşsa nasıl olur?
Alıntıyı görüntüle
Öyle bi ara yapıyorduk da yapsak mı yapmasak mı diye arada kalmıştıkInstagram demişken ziyaret ettim ve her şömine için kapak fotoğrafı ekleseniz güzel durur bence. Mesela sol alt ve sağ üst noktayı birbirine bağlayan bir şerit çekin, birinin opaklığı diğerinden düşük olsun ve modelin adı neyse onu yazın veya çok kısa özelliklerinden bahsedebilirsiniz.
Hocam böyle şeylerimiz vardi tasarımlar kötü ama ilk denememizdi şuan daha profesyonel şeyler yapabiliriz ama demek istediginiz şey bu herhaldeInstagram demişken ziyaret ettim ve her şömine için kapak fotoğrafı ekleseniz güzel durur bence. Mesela sol alt ve sağ üst noktayı birbirine bağlayan bir şerit çekin, birinin opaklığı diğerinden düşük olsun ve modelin adı neyse onu yazın veya çok kısa özelliklerinden bahsedebilirsiniz.