Yardım itopya ürün garantisi hakkında yardım

kerim4

80+
Reaksiyon skoru
72
1.5 yıl önce itopyadan klavye almıştım 200 liraya, bazı tuşları basmıyordu garantiye yolladım yapamadıklarını ve 200 lira iade - 200 liralık kupon - muadil ürün seçeneklerinden birini seçmemi istediler muadil ürün olarak
link bunu verebileceklerini söylediler kabul ettim fakat kullanmak istemiyorum bunu kutuyu açmayıp satmak dışında ne yapabilrim ?

Hem kullanmak istemiyorsun hem satmak istemiyorsun ? Ozaman tek çare rafa kaldırmak

insan gibi soru sorup yardım istemiştim halbuki

Dolap veya sahibinden uygulaması üzerinden ürünün sorununu fln vs yazarsin fiyatında kendine göre belirlersin satarsın en azından işin görülür ben olmaz öle yapardım heralde

Aynısı banada oldu 650 tl lik klavye önerdiler üzerine 350 tl ödemeniz gerek dediler kabul etmedim thh ye verdim

Dolap veya sahibinden uygulaması üzerinden ürünün sorununu fln vs yazarsin fiyatında kendine göre belirlersin satarsın en azından işin görülür ben olmaz öle yapardım heralde
anladımm evet öyle yapacağım gibi gözüküyor

Uğraşabilecek durumdaysan uğraş bence muadil ürün vermek zorundalar diye biliyorum

anladımm evet öyle yapacağım gibi gözüküyor
Alan olur illaki ya ben çok şey sattım ama unutma alan kişi onu tamir etmeyi bilen ve bu işlerden anlayan kişi olduğu için uyguna almak ister siz fiyatı düşürmeyin adam yapıp satar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,361
Üyeler
189,834
Son üye
Getlucky
Geri