Bu sistem ile Twitch yayını açılır mı?

ddarkbrother20

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,853
Arkadaşlar twitch yayını açmak istesem bu sistem ile kasma donma vs yapar mı? Sohbet yayınları yapmayı planlıyorum ona ek olarak belki Life is Strange de oynayabilirim. Sizce performans ne olur? Yayını ekran kartından yapma mevzusuda varmış sanırım öyle de yapsam işlemcinin daha az yorulmasını sağlayabilir miyim? Konuya ait şöyle bir video da buldum bama sizlere danışmak istedim asıl olarak. Sistem özelliklerim de aşağıda ki görselde yer almakta.

Ekler

• pc.webp
    pc.webp
    59.1 KB · Hit: 122
Arkadaşlar twitch yayını açmak istesem bu sistem ile kasma donma vs yapar mı? Sohbet yayınları yapmayı planlıyorum ona ek olarak belki Life is Strange de oynayabilirim. Sizce performans ne olur? Yayını ekran kartından yapma mevzusuda varmış sanırım öyle de yapsam işlemcinin daha az yorulmasını sağlayabilir miyim? Konuya ait şöyle bir video da buldum bama sizlere danışmak istedim asıl olarak. Sistem özelliklerim de aşağıda ki görselde yer almakta.

ekran kartı 1650 s ise yaparsın işlemciyi tam anlamadım

720P açamazsın onu diyimde. 480P 30FPS zorlayabilirsin. Ayrıca o sitelere güvenme.

sorun yaratabilir

Ne gibi sorunlar?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartından yayın açsam bile mi 720p açamam yayın?
Yayında en çok işlemciye yük biner. Ve çoklu çekirdek performansı önemlidir.

Geri