GTA 6 Konuşuyoruz. Detaylı Tartışalım..

sizce gta 6 da öbür serilerde olduğu gibi uzun süren yükleme süreleri olurmu. rdr2 online oynuyorum bi maça giriyoruz. zar zor 2.maç 5 dakika sonra başlıyor. umarım gta 6 da düzeltirler.

GTA sa dan sonra çıkan oyunlar hayal kırıklığı olmuştu benim için. Ama gta5 ile 6 arasına rdr2 gibi bi başyapıt koydu rockstar. Rdr2 deki tecrübelerini gta6 ya güzel bi şekilde yansıtabilirlerse tüm zamanların en iyi oyunuyla karşılaşabiliriz
GTA 4 ü ve 5'i çıktığında nasıl beğenemedin la
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sizce gta 6 da öbür serilerde olduğu gibi uzun süren yükleme süreleri olurmu. rdr2 online oynuyorum bi maça giriyoruz. zar zor 2.maç 5 dakika sonra başlıyor. umarım gta 6 da düzeltirler.
İlk çıktığında net olur bence

GTA 4 ü ve 5'i çıktığında nasıl beğenemedin la

İlk çıktığında net olur bence
niye oluyor bu gta ve rdr de bu kadar yükleme süresi anlamıyorum çok mu insan giriyor ? hadi gta 5 i anlarım niye rdr2 de böyle

Son düzenleme:
niye oluyor bu gta ve rdr de bu kadar yükleme süresi anlamıyorum çok mu insan giriyor ? hadi gta 5 i anlarım niye rdr2 de böyle
RDR2 de çok oynanan bir oyun? Ve araştırmıyorum ama ben güncel online oynayıcı olarak RDR2'nin GTA 5'ten fazla olduğunu düşünüyorum.

açık dünya oyunu olduğu için yükleme süresi yüksek olması normal bence SSD hızlarına göre değişiyor.

niye bu kadar taktın ki bekleme süresine ben hdd ile oynuyordum çok sıkıntı değildi :D
yo üst düzey bir sorun deil fakat akıcılık olmuyor. bende de 1 tb m2 var sorun olmuyor fakat maçlar çok geç başlıyor

yo üst düzey bir sorun deil fakat akıcılık olmuyor. bende de 1 tb m2 var sorun olmuyor fakat maçlar çok geç başlıyor
maç derken online içindeyken olan yarışmalardan mı bahsediyorsun maç geç başlama oyuncu ile de ilgili olabilir

rdr 2 remastered
Resmi haber mi?

Zaten GTA 5 kendi halinde çok büyük çaplı ve çok güzel bir oyun. Buna bakılırsa bunun üst seviyesi yani gta 6 nın akıllara sığmayacak delilikte bir oyun olması lazım.

Yükleme süresi derken GTA 5'in online giriş süresinden bahsediyorsan o sorun çözüldü. İlk başta bir mod geliştiricisinin çıkardığı bi modla çözüldü sorun ardından rockstar mod geliştiricisinin böyle bişey yapmasından utanıp kendileri düzeltti o sorunu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,721
Üyeler
186,527
Son üye
aky32
Geri