Neler Yeni

GTA 6 Konuşuyoruz. Detaylı Tartışalım..

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Her binaya girilmez ama 2D görseli 3D gibi gösteren özel bir teknoloji vardı. Spiderman oyununda da kullanıldı, bu özelliği ilerletip oyunda her binaya girmesek de her bir bina canlıymış hissi uyandıracaklarına eminim.

saniye

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
GTA 6 GELDİ GELECEK
Yükleme süresi derken GTA 5'in online giriş süresinden bahsediyorsan o sorun çözüldü. İlk başta bir mod geliştiricisinin çıkardığı bi modla çözüldü sorun ardından rockstar mod geliştiricisinin böyle bişey yapmasından utanıp kendileri düzeltti o sorunu.
ben asında online kapışma modlarından bahsettim. oyunun açılış hızı deil. genel olarak oyun açılma hızları
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her binaya girilmez ama 2D görseli 3D gibi gösteren özel bir teknoloji vardı. Spiderman oyununda da kullanıldı, bu özelliği ilerletip oyunda her binaya girmesek de her bir bina canlıymış hissi uyandıracaklarına eminim.
teknoloji olarak rockstar hepsini geçecek gibi duruyor. büyük bir özenle yapıolar bence oyunu

o dilde eğerki rdr remasteredı da definitive edition gibi yaparlarsa almayın bi zahmet umarım farklı bir şey gelir

bence gta 6 2026 da gelir. eğer fragman 2024 de çıkaçaksa

Son düzenleme:

equionx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ahmet küçük
GTA6 Optimizasyon sorunu olmaz inşallah

Receb İvedik

80+ Bronze
rtx 2060 altı yüksek ayarda kasmadan açamaz gibime geliyor

equionx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ahmet küçük
benim merak ettiğim bi konu var optimizasyon iyi olunca sistem gereksinimleride düşüyormu
O NASIL BİR SORU HOCAM SEN IYI ARAŞTIR ÖYLE GEL LAST OF UST PAR 1 HALA OYNAYAMAYANLAR VAR SİSTEMİ İYİ OLUPTA ÖYLE BİRŞEY GELİRSE KÖTÜ OLUR

Cihangir

80+ Gold
Malesef hocam youtubeden bitirecek yarısı dolar çok pahalı hersey pahali
ben pahalı olsada alırım gta 5 izledim pc alınca oynama hevesi kalmadı gta 6 3 bin tl olsun yine alırım

saniye

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
GTA 6 GELDİ GELECEK
ben pahalı olsada alırım gta 5 izledim pc alınca oynama hevesi kalmadı gta 6 3 bin TL olsun yine alırım
oyun çıktığında en az 10 yıl daha konuşacağımız için bence bir çok insan oyunu alır.

equionx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ahmet küçük

Cihangir

80+ Gold
Top Bottom